Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic va schimba sistemul 4-4-2

[starttext]



Mircea Rednic și Dan Alexa




Etapa a 12-a a Ligii 1, îndoliată de dispariția fulgerătoare a celui care a fost Ilie Balaci, se va închide diseară cu meciul dintre Dinamo și Dunărea Călărași. Partida din ”Ștefan cel Mare”, prima de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca roș-albilor, îi va prilejui tehnicianului, în vârstă de 53 de ani, să dea drumul testelor de la echipă. ”Puriul” a precizat că va profita de perioada până în vacanța de iarnă pentru a evalua corect lotul, după care va decide unde trebuie să facă corecții.




Rednic va schimba și sistemul. Pentru meciul cu Dunărea a ales clasicul 4-4-2, Grozav și Axente fiind cele două vârfuri alese. Apoi, la mijloc, tehnicianul care le-a adus dinamoviștilor cel mai recent titlul de campioni, în sezonul 2006-2007, va miza pe tânărul Sorescu, pe Cooper, Gomelt și Salomao. Cele mai multe bătăi de cap le are însă în apărare, așa că ”Puriul” s-a gândit să mizeze acum pe linia Hanca, Popescu, Mezague și Olteanu.


”În primul rând, trebuie să fim mai organizați în apărare, am luat foarte multe goluri. Nu-mi aduc să fi fost Dinamo la -7 în istoria clubului. Aici am lucrat foarte mult săptămâna asta.

Am lucrat la toate capitolele. E normal să fii afectat când nu ai rezultate și apar și tot felul de critici de la specialiști. Le-am zis să nu mai citească ziarele. E o perioadă mai dificilă și trebuie să fie conștienți că eu le dau toată încrederea.

Le-am zis că până la finalul anului toți vor avea șanse să joace. Trebuie să se pregătească bine la antrenamente și să joace foarte bine ca să poată să rămână în lot. Eu la iarnă, chiar și mai devreme, voi trage linie. Cei care pot ajuta echipa să ajungă în play-off vor rămâne, ceilalți nu", a declarat Rednic, la conferinţa de presă de sâmbătă.

Dinamo - Dunărea, LIVE VIDEO. ”Dinamo va mai câștiga trofee doar cu Alexa pe bancă!”
De partea cealaltă, Dunărea Călărași vine la București cu Dan Alexa pe bancă, antrenorul care a spus că ”Dinamo va mai câștiga trofee doar când îl va avea pe Alexa pe bancă!”. ”Îmi doresc foarte mult să reușească Claudiu, să prindă play-off-ul. E un fost coleg de-al meu, este un dinamovist, merita să antreneze Dinamo, dar Dinamo nu va mai câștiga trofee decât când va ajunge Alexa antrenor acolo! Nu sunt eu, neapărat, cel mai bun antrenor, dar dacă voi merge la Dinamo, o să merg în condițiile mele și condițiile mele vor fi foarte bune pentru performanță”, a spus Alexa, după victoria care le-a asigurat călărășenilor calificarea în optimile Cupei și când Claudiu Niculescu era antrenorul ”câinilor”.



Echipele probabile
Dinamo: Penedo - Hanca, M. Popescu, Mezague, Olteanu - Sorescu, Cooper, Gomelt, Salomao - Grozav, Axente
Antrenor: Mircea Rednic

Dunărea Călărași: Straton - Tenea, Wallace, Dobrosavlevic, Ispas - Kanda, S. Pană, Cr. Pușcaș, Keyta - V. Alexandru, Mediop
Antrenor: Dan Alexa

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii