Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu este la un pas de a semna cu Universitatea Cluj, dar se luptă cu Claudiu Niculescu!

[starttext]









Deși era aproape de o înțelegere cu Aerostar Bacău, locul 18 din Liga a 2-a, Florin Bratu are mari șanse să ajungă la altă formație din a doua divizie.




Potrivit surselor GSP.RO, Florin Bratu este la un pas de a semna cu Universitatea Cluj, echipă de pe locul 5, care are ca obiectiv promovarea.  U Cluj s-a despărțit recent de antrenorul Adrian Falub, care a obținut 24 de puncte în 13 meciuri.

Bratu, 38 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Dinamo II, CS Tunari, România U19 și Dinamo. A petrecut 8 luni pe banca primei echipe a lui Dinamo, de unde a fost demis în septembrie ca urmare a rezultatelor slabe.

Pentru postul de antrenor la U Cluj, Bratu se luptă cu fostul tehnician de la Dinamo, Claudiu Niculescu, cel care i-a luat locul în urmă cu o lună pe banca din Ștefan cel Mare.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii