Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vladimir Cohn: ”Pentru mine nu e un şoc faptul că Dinamo e pe locul 12, că este pe loc de retrogradare''

[starttext]



Imagini pentru Vladimir Cohn digisport



Vladimir Cohn, fost acţionar la Dinamo, nu e surprins de parcursul dezastruos al echipei din Ştefan cel Mare. Acesta susţine că formaţia alb-roşie ar putea chiar să retrogradeze, dar nu exclude total nici o calificare in-extremis, în play-off.




Turul campionatului s-a încheiat, iar formaţia condusă acum de Rednic a bifat o contra-performanţă istorică: este pe loc de baraj, cu doar 13 puncte acumulate în 13 etape.

Ambiţiile erau mari la startul sezonului, astfel că şocul locului ocupat în clasament e cu atât mai mare. Vladimir Cohn nu e surprins însă de parcursul sub orice critică al dinamoviştilor, considerând că toate formaţiile au, la un moment dat, astfel de momente.

Cohn nu ar fi surprins nici dacă echipa ar lua calea ligii secunde, însă priveşte şi jumătatea plină a paharului: distanţa faţă de locul 6 nu e una de nerecuperat.

”Pentru mine nu e un şoc faptul că Dinamo e pe locul 12, că este pe loc de retrogradare. Se întâmplă şi la case mai mari să retrogradezi. Au retrogradat şi alte cluburi mari. În viitor poate se vor indrepta lucrurile, nu e mare problemă. Se poate orice, se poate ajunge şi in play-off, se pot caştiga şi trofee. Sunt 6-7 puncte diferenţă între Dinamo şi un loc de play-off. Cu 2-3 jucatori buni în echipă poţi să schimbi jocul, orice se poate întampla", a declarat Cohn la ProX.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii