Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Accesul în play-off, considerat o minune la Dinamo! ”Mircea Rednic va scoate bagheta magică!”

[starttext]





Mircea Rednic - Dinamo


Mircea Rednic (56 de ani) a început cu stângul al patrulea său mandat pe banca roș-albilor, dar asta nu i-a ”știrbit” deloc din faima tehnicianului adus pentru a redresa situația de la gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Alexandru David, președintele clubului, a spus că ”Puriul” va continua activitatea la Dinamo și dacă echipa va ratat play-off-ul.




”Vă spun asta în premieră! Mircea Rednic va continua la Dinamo și dacă nu ne vom califica în play-off. Există o preocupare din partea noastră pentru a-i acorda tot ajutorul domnului Rednic. În măsura în care clubul va putea, va încerca să-l ajute pe Rednic și cu jucătorii pe care și-i dorește. Bugetul la Dinamo este la limită. Ca să vină alți jucători, trebuie să plece alți jucători. Daca va fi cazul să reziliem cu unii, nu va fi ușor, dar vom vedea.


După meciul cu Călărași am vorbit marți foarte mult și mi-a spus că are nevoie de timp pentru a-i vedea pe jucători, pentru a-i evalua și că are încredere că se poate realiza obiectivul”, a spus David, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

”De aceea a venit Mircea Rednic!”
Mai mult, oficialul ”câinilor” a mai precizat că este absolut convins de faptul că Dinamo se va bate la campionat în acest moment. ”Repet a treia oară, Mircea Rednic va avea parte de tot sprijinul nostru și veți vedea asta pe parcurs. Știu că ne mai trebuie multe puncte pentru a prinde play-off-ul, dar de aceea a venit Mircea Rednic. Sunt absolut convins că Mircea Rednic va realiza minunea. Cum toată lumea așteaptă ca el să scoată bagheta magică. Veți vedea că o va scoate!”, a mai spus David, la Digi Sport.

Axente (31 de ani), Subotic (29 de ani), Popovici (25 de ani), Katsikas (28 de ani), Mezague (28 de ani) şi M. Popescu (25 de ani) sunt jucătorii pe care Mircea Rednic îi vrea plecaţi de la echipă. De asemenea, el a cerut clubului o clarificare urgentă a situaţiei lui Salomao, care încheie contractul vara viitoare. Dacă portughezul nu acceptă prelungirea înţelegerii, Rednic îl va mai folosi doar în cazuri speciale. Îi recunoaşte valoarea, dar vrea fotbalişti dispuşi să se sacrifice în meciurile următoare, iar unuia care ştie că va pleca îi va fi greu să o facă.

După primele 12 etape disputate în Liga 1, Dinamo a rămas pe locul 12 în clasament, cu 12 puncte. ”Câinii roșii” se află astfel la 7 puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii