Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Danijel Subotic e OUT de la Dinamo! Rednic a început curățenia, urmeaza Teddy Mezague


[starttext]






FOTO: Cristi Preda



Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Mircea Rednic a început deja curățenia în "Ștefan cel Mare". "Puriul" vrea să renunțe cu orice preț la fundașul central Teddy Mezague și la atacantul Danijel Subotic, ambii aflați pe lista neagră de 9 jucători prezentată de Gazeta.




Conform TV Telekom Sport, cei doi jucători au fost chemați azi de conducere pentru a negocia rezilierea contractelor. Până acum, clubul i-a reziliat contractul atacantului elvețian, urmând să se poarte discuții și cu Mezague în orele următoare pentru încetarea raporturilor contractuale.

Danijel Subotic a bifat cinci apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un singur gol, în înfrângerea cu Astra Giurgiu, 1-2.

10.000 €
era salariul lunar al lui Subotic

Teddy Mezague a evoluat în patru partide pentru Dinamo, fiind protagonistul unei gafe incredibile în egalul cu Dunărea Călărași, 1-1. Francezul a fost depășit inexplicabil la golul oaspeților și a fost criticat de Rednic după meci.

Transferurile ambilor fotbaliști fuseseră intermediate în luna septembrie de agentul Anamaria Prodan, pe vremea când Florin Bratu era încă antrenor la Dinamo. (Detalii AICI despre influențele impresarului în echipa alb-roșie).

Mircea Rednic s-a plâns, imediat după egalul cu Călărași, de evoluțiile extrem de slabe ale străinilor. Mai mult, tehnicianul a amenințat că își va da demisia în cazul în care conducerea nu urgentează aducerea a doi fundași centrali de valoare.

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii