Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo!''

[starttext]






Imagini pentru alexandru david gsp


Alexandru David, președintele lui Dinamo, îi acordă credit total antrenorului Mircea Rednic și nu ezită să-l taxeze pe Gigi Becali pentru o declarație a acestuia avută după instalarea "Puriului".




"Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! E mai tare decât Papa Pius ", a spus în această dimineață Alexandru David, la TV Digi Sport.

Alexandru David face referire la o declarație a lui Gigi Becali, care mărturisea că "nici Papa Pius" nu o poate ajuta pe Dinamo să se califice în play-off.

"De ce să îmi fie frică? O să mai avem un meci cu ei şi gata! Nici Papa Pius nu mai poate să ducă Dinamo în play-off. E altceva cu Rednic, e un antrenor cu experienţă, dar ce poate să facă? Doamne fereşte!" declara Becali, imediat după ce Rednic a fost instalat la Dinamo, în urmă cu două săptămâni.

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii