Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Rednic iși aduce oamenii lui la Dinamo! Unul a mai jucat la formația din "Ștefan cel Mare"

[starttext]










Mircea Rednic a discutat cu mai mulţi jucători pe care-i cunoaşte personal şi cu care a mai lucrat, fie la Mouscron, fie la Standard Liege. "Garantez eu pentru ce aduc! O să-i fac să zbârnâie în timp-record. Cu ei mă calific în play-off", le-a transmis Rednic şefilor, supralicitând în demersul său.




Printre fotbaliştii pe care "Puriul" vrea să-i aducă la Dinamo se numără şi trei cu care a mai colaborat în carieră:

Logan Bailly (portar, 32 de ani) - A lucrat alături de Rednic la Mouscron, ba chiar a primit banderola de căpitan de la român. Are un CV demn de luat în seamă: 8 selecţii la prima reprezentativă a Belgiei, legitimări la Genk, Borussia Monchengladbach, Neutchatel Xamax şi Celtic. Problema lui e că a devenit jucător liber pe 1 octombrie, după ce s-a închis perioada de transferuri, așa că poate fi legitimat abia din mercato de iarnă, după 1 ianuarie 2019.
Sebastian Locigno (fundaş şi mijlocaş central, 23 de ani) - Cu dublă cetăţenie, belgiano-italiană, a făcut junioratul la Anderlecht şi Standard Liege, a mai fost la Gent, Oostende, Go Ahead şi Mouscron. Are selecţii la reprezentativele de juniori ale Belgiei.
Zie Diabate (fundaş stânga, 29 de ani) - Lansat chiar la Dinamo Bucureşti în urmă cu un deceniu, Zie a devenit liber de contract vara trecută şi nu şi-a mai găsit niciun alt angajament. Ivorianul a jucat ultima dată la Olimpique Nîmes, în Franţa, dar mai are în palmares Niort, Ajaccio, Dijon, Gent şi Standard Liege.
"Doi jucători au deja biletele luate, până duminică sper ca patru să fie semnaţi la Bucureşti. Pe unii îi ştiu, i-am văzut. Acum, sper să nu cadă avionul cu ei, Doamne fereşte!, sau să meargă în alte parte", a zis Mircea Rednic, antrenor Dinamo.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii