Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic anunță 3 accidentări înainte de Chiajna: "Asta s-a întâmplat după două antrenamente"

[starttext]










Dinamo va juca împotriva Chiajnei, luni, de la ora 21:00. Mircea Rednic, antrenorul "câinilor", a vorbit despre meciul cu formația din Ilfov și a dezvăluit ce probleme de lot are echipa roș-albă.





"Următorul meci e cu Chiajna, e greu. Toate meciurile sunt grele. Chiajna arata mult mai bine de la venirea lui Dorinel, are jucători cu multă experiență. Am văzut meciul cu Voluntari. Jucătorii au stat bine în teren până să primească gol. Și cei de acolo sunt în situația noastră, chiar stau puțin mai bine. Nu avem altă alternativă, trebuie să jucăm la victorie.

În plus, jucăm pe teren sintetic. Am făcut două antrenamente pe sintetic și deja avem trei accidentări. Penedo, Salomao și Popa au ceva probleme. Azi vor fi protejați. Sper să intre la meciul de luni. Trebuie să jucăm mai bine decât la meciul cu Călărași și să nu mai facem greșeli în apărare.

Luni vor fi 2-3 nume noi. Le dau șansă jucătorilor și vreau să-i văd pe toți. Jucătorii trebuie să demonstreze că merită la Dinamo. Sper ca la meciurile următoare să evolueze mai bine. Toată lumea primește o a doua șansă", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii