Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vladimir Cohn: "Ca să vezi un meci al lui Dinamo trebuie să ții lumina aprinsă, altfel ai impresia că e Halloween"


[starttext]



Imagini pentru Vladimir Cohn gsp




Vladimir Cohn consideră că situația de la Dinamo "frizează nebunia", dar are încredere în Mircea Rednic.




Dinamo s-a luat la trântă cu recordurile negative în 2018, iar în această toamnă chiar vrea să le doboare pe toate. Situația a fost analizată contondent de Vladimir Cohn, fost acționar al roș-albilor la începutul anilor 2000.

COMPARAȚII DE RÂSU'-PLÂNSU'
"Mă uit și eu la ceea ce se întâmplă la Dinamo și mă surprinde. E prea haos! Și am prins și eu momente delicate la club. Deja nu mai găsesc comparații cu anii trecuți, s-au folosit toți termenii de batjocură. Frizează nebunia ce a fost la club, la echipă, în 2018!

Singurul care mai poate îndrepta ceva e Mircea Rednic, el va scoate echipa din zona retrogradării, să vedem dacă poate s-o ducă și-n play-off. Dacă reușește, îi ia locul lui Tom Cruise în "Misiune Imposibilă"!", a comentat amuzat Cohn pentru Gazeta Sporturilor.

"DINAMO E DE HALLOWEEN"
Cohn a continuat: "Ca să vezi acum un meci al "câinilor", chiar și la TV, trebuie să ții lumina aprinsă în living, altfel ai impresia că e Halloween. Mai e și stadionul în stare de degradare, oameni puțini în tribună, care înjură că au avut încă o dată nechibzuința să vină la meci. N-aș putea să spun că-mi place vreun jucător anume, i-aș jigni pe cei care au îmbrăcat tricoul "câinilor" în perioade importante ale clubului", a mai zis Cohn. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii