Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea"

[starttext]







Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Dunărea Călărași, de luni, ora 21:00, transmis de TV Digi Sport, Telekom și Look TV, și a dezvăluit că va face mai multe schimbări în echipă.




"Ne interesează cele trei puncte. Am văzut doar un meci cu adversarii noștri. Este o echipă care-l reprezintă pe Alexa, o echipă bine organizată, agresivă, care joacă bine pe contraatac. Este o surpriză pentru campionat, se lucrează serios acolo.

Nu avem probleme medicale, doar Nistor și Corbu nu vor juca, fiind suspendați. E bine că nu sunt jucători accidentați, am de unde să aleg. Vor fi surprize. Voi schimba sistemul de joc și vor apărea nume noi, pe posturi noi. Hanca va juca fundaș dreapta. Sper ca jucătorii să reacționeze bine.

Am 5 atacanți în lot (nr. Axente, Moldoveanu, Subotici, Daniel Popa și Neicuțescu). În situația noastră, trebuie să atacăm. Ce mai avem de apărat? Când avem mingea, toată lumea trebuie să atace, când nu avem posesia, toată lumea se apără", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii