Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic: ''Acum am înţeles că Dinamo are nevoie de mine. În plus, Dinamo are nevoie și de voi, suporterii''

[starttext]





Mircea Rednic a impus respect de la primul antrenament de după revenire


Mircea Rednic (56 de ani) nu este de acord cu cei care l-au considerat lipsit de caracter în momentul în care a acceptat oferta de a reveni la Dinamo, după ce în vară a spus că nu se va întoarce la echipa sa de suflet cu Ionuț Negoiță finanțator.



”Sunt din zodia Berbec, câteodată sunt mai berbec decât toţi berbecii! Acum am înţeles că Dinamo are nevoie de mine. În plus, Dinamo are nevoie și de voi, suporterii, şi sper să veniţi şi să fiţi alături de echipă", a spus Mircea Rednic, într-un scurt interviu video pentru fcdinamo.ro, din urmă cu două zile.

Fanii roș-albilor așteaptă acum cu nerăbdare să vadă echipa la lucru sub comanda ”Puriului” iar primul meci va fi cel cu Dunărea Călărași, de luni, 22 octombrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. În plus, Mircea Rednic este neînvins la debut în Liga 1 din 2005.

Dintr-un total de 13 starturi în Liga 1, Mircea Rednic a pierdut doar două partide. Mai mult, Rednic nu a mai pierdut primul meci pe banca unei formații din Liga 1 din 2005.

Partidele de debut ale lui Mircea Rednic în Liga 1
2000 - Rapid: Steaua - Rapid 0-0
2001 - FCSM Bacău: FCM Bacău - Steaua 0-1
2002 - Rapid: Petrolul - Rapid 0-2
2004 - U Craiova: U Craiova - Farul 1-0
2005 - FC Vaslui: Farul - FC Vaslui 2-1
2006 - Dinamo: FC Național - Dinamo 1-2
2007 - Rapid: Poli Iași - Rapid 0-2
2008 - Dinamo: Pandurii - Dinamo 1-1
2012 - Astra: Gaz Metan - Astra 0-0
2012 - Petrolul: Petrolul - Ceahlăul 5-0
2013 - CFR Cluj: FC Botoșani - CFR Cluj 0-0
2015 - Petrolul: Petrolul - FC Brașov 1-0
2015 - Dinamo: Viitorul - Dinamo 0-2.

Până una alta, Mircea Rednic și-a luat deja rolul în serios de când a revenit la Dinamo și face totul pentru a-și închega o echipă capabilă în primul rând de a prinde play-off-ul. Tocmai de aceea, ”Puriul” le-a spus celor din conducerea ”câinilor” că vrea să-l convingă pe Ionel Dănciulescu (42 de ani) să revină la echipa sa de suflet.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii