Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic: “Dacă nu joci bine, îți micșorăm contractul!”

[starttext]





Strategie revoluționară la Dinamo! Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic: “Dacă nu joci bine, îți micșorăm contractul!”


Agitație mare în Ștefan cel Mare. Antrenorul a cerut achiziții urgente pentru a duce echipa în play-off. Pentru a fi sigur că fotbaliștii pe care îi aduce vor fi motivați să joace, tehnicianul a găsit o soluție inedită! Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic?


“Puriul” nu vrea să își asume riscuri inutile și, după ce în trecut a fost acuzat în privința anumitor mutări, a găsit o variantă prin care să împace atât dorința sa de a avea fotbaliști noi, cât și bugetul stabilit de Ionuț Negoiță.

Ce salarii primesc transferurile lui Mircea Rednic: “Joci bine, îți dăm banii pe care îi meriți!”
În această perioadă, Dinamo București negociază cu mai mulți jucători liberi de contract. Primii doi fotbaliști vizați de Rednic sunt fundașul stânga Naser Aliji, a cărui venire a și fost confirmată de antrenor, dar și mijlocașul central Derlis David Meza Colli, fratele lui Cesar Meza Colli de la CSU Craiova.


celor doi, dar și altor jucători cu care “câinii” se află în tratative, li s-au propus salarii după o strategie care va ține cont de performanțele individuale și ale clubului. “Fotbaliștii primesc un salariu mic până în iarnă, apoi vor primi salarii conforme cu randamentul lor. Dacă ajungem în play-off, își vor lua salariile mărite. Dacă nu se îndeplinește obiectivul, le vor fi micșorate din nou salariile! Doar așa pot fi motivați într-un timp atât de scurt!“, explică surse autorizate din Ștefan cel Mare.


Dacă se ratează play-off-ul, scăderi sau rezilieri!
Prin noua schemă de salarizare, Rednic și conducerea lui Dinamo se asigură că bugetul formației nu va fi unul uriaș dacă va fi ratată calificarea în play-off. Astfel, străinii care vor semna acum cu “câinii” vor avea două posibilități dacă se va intra în play-out: ori vor accepta salariile micșorate, ori vor semna rezilierea contractelor. O situație similară s-a întâmplat când a preluat Florin Bratu conducerea tehnică, fotbaliști importanți precum Gabi Torje, Adam Nemec sau Dan Nistor fiind chemați pentru a accepta micșorarea salariilor.


Rednic a avertizat în privința contractelor mari!
Încă de la sosirea la Dinamo, antrenorul Mircea Rednic s-a arătat surprins de nivelul salariilor din Ștefan cel Mare, comparativ cu valoarea fotbaliștilor.

“Suntem în discuții cu un portar, doi fundași, un mijlocaș central şi doi atacanți. Nu mai putem să ne jucăm! Nu e ușor să aducem jucători buni liberi, dar trebuie să facem asta, riscăm să nu ne îndeplinim obiectivul. Sunt dezamăgit de străini. Eu cer mult mai mult de la ei, având în vedere ce salarii au. În afară de doi-trei, nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo“, spunea tehnicianul. Primul care a plătit a fost Danijel Subotic, care a fost dat afară de formația alb-roșie, iar următorul pe listă este Teddy Mezague, dar fundașul francez refuză despărțirea de “câini”.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii