Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce afaceri deține antrenorul în țara natală










Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

Dusan Uhrin, 52 de ani, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul „câinilor” nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.


De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 

Ionuț Negoiță a anunțat, într-un interviu exclusiv pentru GSP, că acceptă să o susțină financiar pe Dinamo până în luna mai. Se pare că finanțatorul „câinilor” le-ar fi transmis conducătorilor că va vira salariile din cele două luni restante până la finalul săptămânii acesteia. 

Dusan Uhrin chiar a ținut ieri o ședință în vestiarul de la Săftica și le-a garantat jucătorilor că vor primi un salariu din cele două restante chiar azi sau mâine

200.000 de euro
îl costă pe Negoiță lunar salariile, cu tot cu taxele aferente

10.000 de euro
pe lună câștigă Uhrin la Dinamo, având același contract pe care l-a avut și predecesorul său, Eugen Neagoe




sursa: www.gsp.ro

Comentarii