Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Trei jucători de la CFR Cluj riscă să rateze meciul cu Dinamo! 6 “câini” sunt la un cartonaș de suspendare






Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni făcând sport şi în aer liber





Dinamo București și CFR Cluj se vor duela în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, duminică, 10 noiembrie, ora 19.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, iar trei jucători din lotul lui Dan Petrescu riscă să rateze partida din runda următoare dacă vor fi sancționați azi, de la ora 20.30, cu Academica Clinceni.


Trei jucători de la CFR Cluj riscă să rateze meciul cu Dinamo
CFR Cluj primește vizita celor de la Academica Clinceni azi, de la ora 20.30, în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar Michael Pereira, Mike Cestor și Alexandru Păun trebuie să fie atenți să nu primească cartonașul galben dacă vor să joace împotriva lui Dinamo. Cei trei au câte 3 cartonașe, iar dacă vor fi sancționați în etapa a 15-a atunci vor rata derby-ul din Ștefan cel Mare.

Nici Dusan Uhrin nu scapă de emoții. Dinamo București joacă la Severin cu Universitatea Craiova, luni, 4 noiembrie, ora 20.30, iar Dan Nistor, Ante Puljic, Mihai Popescu, Denis Ciobotariu, Deian Sorescu și Ioan Filip au câte 3 cartonașe galbene și vor fi suspendați cu CFR Cluj dacă îl vor vedea pe cel de-al patrulea.

Jucătorii care riscă suspendarea de la Dinamo și CFR Cluj:
DINAMO
Dan Nistor
Ante Puljic
Denis Ciobotariu
Mihai Popescuu
Deian Sorescu
Ioan Filip
CFR Cluj
Michael Pereira
Mike Cestor
Alexandru Păun
În ultimele 10 meciuri jucate de CFR Cluj pe terenul celor de la Dinamo București, formația din Gruia s-a impus de 8 ori, iar “câinii” o singură dată, iar un meci s-a terminat la egalitate. Ultimul duel dintre cele două echipe pe arena din Ștefan cel Mare s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 3-0, pe 4 decembrie 2018, după golurile înscrise de Adrian Păun (min. 36), Emmanuel Culio (min. 51 penalty) și George Țucudean (min. 83).


Meciul dintre Dinamo București și CFR Cluj se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare, deși oficialii din Groapă și-ar fi dorit să se joace pe Arena Națională. Derby-ul va fi transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport





Comentarii