Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ante Puljic, categoric: "Trebuie să luăm maximum din următoarele 5 partide!”













Ante Puljic (32 de ani, fundaș central) pune presiune pe el și pe colegi considerând că în ultimele cinci meciuri din 2019 se joacă în bună măsură șansele pentru play-off.

Dinamo - Poli Iași se joacă vineri, 29 noiembrie, de la ora 20:30.

Dinamo aleargă după play-off din 2017. Riscă să fie a treia oară la rând în play-out, este la 5 puncte în spatele FCSB-ului, ultimul loc din top 6, și a strâns trei etape la rând fără succes: doar două remize și un eșec.

Ante Puljic a făcut un meci mizerabil contra Craiovei (1-4), dar rămâne unul dintre stâlpii echipei, iar absența lui la partida cu Academica Clinceni (2-2) a fost resimțită din plin.

Vineri seară, în meciul cu Poli Iași, Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, nu concepe să înceapă fără el. Practic, l-a anunțat titular încă de duminica trecută, de la finalul partidei cu ilfovenii.


„Nu suntem într-o situație confortabilă. Nu e ceea ce ne doream, un punct din trei, dar uneori e bun și acela, având în vedere că am pornit meciul de la 0-2 (n.r. cu Academica Clinceni). Acum urmează o serie de foc de 5 partide și trebuie să luăm maximum până la finalul lui 2019”, a declarat Puljic.

 „Da, recunosc, îmi fac griji pentru play-off, dar nu e vorba de frică! Avem cinci meciuri cruciale pentru tot restul sezonului. Știm că mai sunt alte patru în 2020 din sezonul regulat, însă nu trebuie să depindem doar de acelea. Dacă prindem 3-4-5 victorii la rând, ajungem pe loc de play-off și atunci te simți mai bine, ai altă atmosferă"
Ante Puljic, fotbalist Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii