Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Adrian Marțian îl distruge pe Ionuț Negoiță: "Voia banii înainte, ca la bordel”









Adrian Marțian se arată în continuare interesat de preluarea lui Dinamo, dar îl desființează pe Ionuț Negoiță (45 de ani), punctând că „voia banii înainte, ca la bordel, fără să existe anterior niciun audit și nicio evaluare a clubului”.




- Domnule Marțian, mai stă în picioare afacerea cu cumpărarea lui Dinamo sau e o pistă închisă după declarațiile lui Ionuț Negoiță, care a punctat că „m-am săturat de marțieni", cu trimitere la dumneavoastră?
- Mă interesează în continuare să achiziționez Dinamo, iar eu voi răspunde „prezent" în orice moment dacă va fi nevoie de mine ca să funcționeze clubul. Interesul meu e să cumpăr echipa și s-o duc acolo unde a fost pe vremuri. Dar nu în stilul propus de Negoiță, adică în genul plăților ca la bordel, cu banii înainte, fără să știi pe ce-i dai! Și fetele alea au devenit mai drăguțe, și-au mai schimbat mentalitatea, se gândesc și ele că poate se aleg cu mai mult la final în funcție de prestație. 

- Puteți fi mai explicit, vă rog? 
- Discuțiile cu Negoiță au deviat când a sunat avocatul lui și ne-a transmis că trebuie să facem urgent o infuzie de capital la Dinamo, că altfel dispare clubul. Că n-avem timp de audit și alte verificări. Mi-a cerut să dau banii acum și facem noi actele pe urmă. Aberația secolului! Nu poți să vinzi ceva fără să-i arăți și să-i demonstrezi cumpărătorului ce-i pui la dispoziție. Adică poate dădeam repede 800.000 sau un milion de euro și mă pomeneam apoi că vine Negoiță să-mi spună că mai trebuie să achit vreo zece milioane de euro la firmele lui. Neseriozitate maximă!



„SE OCUPĂ NUMAI CU CACEALMALE"
- Aveți însă la dispoziție sumele necesare pentru a lua clubul? 
- Când am pe masă actele și evaluările clare, am dat banii instant. „Hai, Negoiță, ia-ți fărașul și măturica și du-te să faci curat la Rin!". Sunt gata să achit prețul corect. Înțeleg că ar fi vorba despre un milion de euro pentru 98 la sută din acțiuni, deși am citit că, de fapt, Negoiță ar avea cu cinci procente mai puțin. Aia cu vânzarea pe un leu e o prostie. Cine crede așa ceva?! De fapt, cum procedează Negoiță arată mai degrabă ca o tentativă de escrocherie. Vine acum cu altă vrăjeală, că mai susține el clubul câteva luni, face un sacrificiu pentru suporteri. Numai cacealmale!  

- V-au deranjat declarațiile lui Negoiță cu trimitere directă către numele dumneavoastră? 
- Cum adică s-a săturat de marțieni? Cum îți permiți, mă deșteptule, să mă iei peste picior? Adică i-a făcut marțieni și pe Țiriac, și pe Cataramă, și pe Florică, toți care și-au arătat disponibilitatea de a investi la Dinamo. De ce s-a săturat? I-am făcut vreo promisiune ori am avut vreo înțelegere pe care n-am respectat-o? L-am păcălit cu ceva? Nu suntem la loto, băiatule! Demonstrează ce vinzi, nu face jocuri aberante și nu spune numai tâmpenii! Eu nu vreau să iau Dinamo ca să afle lumea de mine, că sunt de o sută de ori mai cunoscut decât Negoiță. Trâmbițează că vinde Dinamo, dar n-a prezentat nici măcar ce jucători pune la dispoziție, ce contracte au, care sunt ai clubului, care nu sunt. O harababură!


„ÎL BĂTEA AVRAM DE-L ASCULTA CU URECHEA DACĂ NU INTERVENEAM"
- Ați remarcat însă, probabil, că sunt mari probleme inclusiv cu restanțele la jucători. 
- Pe tema asta ar exista o soluție simplă: depui în bancă la început de sezon salariile pentru întregul an competițional și nu se atinge nimeni de acei bani. Un om pe care nu-l plătești n-are cum să lucreze niciodată pentru tine. Doar își bate joc! Dă cu piciorul pe lângă minge cum dă muncitorul cu ciocanul pe lângă cui. Și Federația avea datoria să intervină ferm cu o asemenea obligație către cluburi, dar la ce președinte e și acolo, nu mă mai miră nimic. Păi, știți că Burleanu, fără susținerea și intervențiile mele și ale lui Mititelu, nu ajungea în fruntea FRF în 2014? Niciodată!

- La ce vă referiți? 
- În campanie venea peste tot pe unde-l chemam: la Dej, la Oradea, la Arad, la Cluj. Iar dacă nu interveneam cu Mititelu înainte de turul doi, să facem jocurile pentru Burleanu, îl bătea Avram de-l asculta cu urechea. Înainte de alegeri, mă rugase Marius Vizer să-l ajutăm pe Marcel Pușcaș, care e un băiat admirabil, dar nu avea șanse. Și ne-am gândit să-l sprijinim pe Burleanu, că vine din afara sistemului, credeam că va repara greșeala cu Universitatea Craiova și va face ceva să crească fotbalul românesc.

„CINE SE GÂNDEA CĂ BURLEANU E PLANTAT DE SRI LA FEDERAȚIE?"
- Ați vorbit direct cu votanții, au fost promisiuni de favoruri? 
- Omul era în stare să facă orice atunci pentru a câștiga! Eu și Mititelu i-am adunat 90 la sută din voturile strânse în turul doi. I-am convins pe Chivorchian și pe Pușcaș să-și îndrepte voturile către Burleanu, am discutat și cu oamenii direct în sală. Am crezut atunci că facem un lucru bun. Dar reacția lui a fost să nu mai răspundă la niciun telefon de a doua zi după ce s-a văzut înscăunat! N-are caracter. Individ ieftin, fără valoare! Cine naiba se gândea că, de fapt, omul e plantat acolo de SRI?

- Nu e o noutate acest scenariu cu serviciile secrete, dar cunoașteți detalii? 
- Păi, eu să zic altceva, dacă toată lumea spune că era omul lui Coldea, adjunctul de la SRI, numărul unu în România la momentul ăla? Cum a căzut așa, din senin? Cine l-a susținut? Pe mine mă interesează însă ce face pentru fotbal, iar asta am văzut inclusiv la felul deplorabil în care a arătat echipa națională în campania pentru Euro 2020. Dacă mergi din eșec în eșec la prima reprezentativă, principala ta misiune, ce menire mai ai în fruntea FRF? Să ieși în față cu fotbalul de sală și cu fotbalul feminin? Să fim serioși! Burleanu e vinovatul principal pentru dezastrul de la națională, iar acum nu-l văd pe nicăieri să ne explice prăpădul de la lot și să-și asume deschis responsabilitatea. S-a ascuns! 

„ȘEFUL FRF E O IMENSĂ PĂCĂLEALĂ"
- Vă surprinde? 
- Nu. Dar după ce Spania te umilește - să zicem mersi că n-avea nevoie de 10-0, că atâtea ne dădea! -, normal era ca și conducerea FRF să ofere niște răspunsuri. Din păcate, noi n-avem conducători adevărați la niciun nivel. Sunt unii puși în funcții doar ca să culeagă și să dea mai departe. Nu mai există pic de rușine. Asta e România! 

- Sugerați că Burleanu face parte din același film? 
- Dar ce credeți că face el acolo? O fi ajuns președinte pe cultura lui generală și pentru că e tobă de fotbal? Oameni buni, Burleanu e o imensă păcăleală!

„Suporterii iubesc Dinamo, nu pe Negoiță sau pe Marțian. Dacă vine Marțian și face un lucru bun pentru club, ce motiv ar avea fanii să protesteze sau să fie împotriva conducerii?" 

„Nu înțeleg de ce l-ar deranja pe Negoiță că aș vrea să-mi fac reclamă la firmele mele dacă preiau Dinamo. Ce, el n-a făcut la fel cu Rin, Pin, Min sau cum se numesc? Ar fi normal să mă folosesc de Dinamo să-mi promovez propria afacere, dar asta nu exclude ideea de a face clubul să funcționeze. Numai un nebun ar vrea să ia Dinamo și apoi să-și bată joc de el" 

„Am auzit tot felul de comentarii că mi-am bătut joc de UTA în 2013. Cum mi-am bătut joc dacă am luat clubul cu doi, trei jucători în februarie, a început returul în martie și m-am bătut apoi la promovare? Acolo și-au bătut joc niște fotbaliști de banii mei!" 

„Lui Burleanu i-a fost foarte ușor să câștige și alegerile din 2018, a lansat câteva promisuni, iar oamenii au căzut imediat pe spate când le-a zis că le construiește nu știu ce terenuri pe la țară ca și cum ar face un implant de păr. Românul se vinde ieftin, are mari probleme de caracter și mentalitate"

Adrian Marțian




sursa: www.gsp.ro

Comentarii