Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamoviştii au plecat spre Suedia pentru meciul cu Kristanstad. ”Plecăm optimişti, vrem un rezultat pozitiv!”












Dinamo joacă miercuri, în direct la Telekom Sport în Suedia, cu Kristianstad. Handbaliştii din Ştefan cel Mare au plecat spre Suedia, încărcaţi de optimism.


”Plecăm optimişti, ne aşteaptă o deplasare destul de lungă, cu două zboruri, dar ne ducem încrezători, sperăm într-o evoluţie bună şi într-un rezultat pozitiv aşa cum am avut până acum în acest an în Liga Campionilor. Sunt în creştere de formă, săptămâna trecută au jucat foarte bine în Danemarca la GOG, au făcut un egal acolo, cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sperăm, cu coeziunea de grup, cu lotul valoros pe care îl avem să repetăm meciurile bune din acest an” a explicat şi antrenorul Constantin Ştefan.  ”Din păcate avem câteva accidentări, suntem concentraţi, nu suntem calificaţi matematic, mai sunt 3 meciuri, orice se poate întâmpla, dar sperăm ca noi să fim echipa care va pleca de pe primul loc mai departe din grupă. Şi după etapa a7-a avem încă un jucător în echipa ideală, sperăm ca şi după acest meci să mai avem încă un jucător” a mai declarat antrenorul Constantin Ştefan, la plecarea echipei sale spre Suedia.


”Este foarte greu, dar noi mergem acolo 100% şi câştigăm meciul. 100% terminăm grupa pe locul 1. Dacă câştigăm 1 punct sau două puncte este perfect pentru noi şi ne calificăm. Eu sigur că vreau să mă duc în finală. Vedem ce facem. Forţa Dinamo!” a mărturisit cu umor şi Mousavi, unul dintre liderii echipei din Ştefan cel Mare.

Kristianstad - Dinamo se joacă miercuri, 13 noiembrie în direct la Telekom Sport 3. Partida va fi acoperită integral de postul nostru de televiziune pe parcursul zilei, dar şi de site-ul www.telekomsport.ro. Înainte şi după meci, Geanina Iacob va analiza alături de invitaţii săi partida, în cadrul emisiunii Zoom Sport.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii