Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Viorel Cataramă nu renunță la cumpărarea clubului! Noi declarații cu privire la planul finalizării tranzacției












Viorel Cataramă (64 de ani) continuă suspansul cu privire la cumpărarea clubului Dinamo. Contactat de reporterii Gazetei Sporturilor, acesta a dezvăluit care sunt pașii pe care-i așteaptă pentru a finaliza tranzacția cu Ionuț Negoiță (45 de ani).

„Dacă începe azi, due diligence-ul poate fi gata în 15 decembrie, iar AGE se poate ține în 19 decembrie. Obligatoriu, până atunci trebuie luat acordul acționarilor și creditorilor sociali ai DINAMO 1948 și a creditorior LOTUS pentru tranzacții (transfer pachet majoritar + majorare de capital + listare la Bursa)”, a declarat Cataramă în exclusivitate pentru GSP.ro

Astfel, pare că vânzarea clubului din Ștefan cel Mare este din nou plauzibilă, după ce la ultima discuție între Negoiță și Cataramă finanțatorul lui Dinamo părea resemnat în privința afacerii cu politicianul, având în vedere că acesta nu s-a prezentat personal la discuții.


0,54%
a fost procentajul de voturi primit de Viorel Cataramă în primul tur al alegerilor prezidențiale

„Sunt un om de afaceri și vreau să profit de o oportunitate. Dacă iau Dinamo, o fac pentru a lista clubul la Bursă. Eu nu voi împrumuta Dinamo, ci voi face mereu infuzii de capital în club. Am puterea să plătesc salariile lunare timp de șapte-opt luni, până se va finaliza o eventuală listare la Bursă. Vorbim de aproximativ 2,5 milioane de euro de care dispun”
Viorel Cataramă




sursa: www.gsp.ro

Comentarii