Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Duşan Uhrin: ”Nu, nu am nici cea mai mică intenţie să plec de la Dinamo"













Ultimele zvonuri anunţă că italianul Mattia Montini ar vrea să plece de la Dinamo Bucureşti. Antrenorul Duşan Uhrin a reacţionat astăzi pe această temă.

O eventuală plecare a lui Mattia Montini poate dinamita Dinamo. Duşan Uhrin, tehnicianul ”câinilor” a mărturisit sâmbătă, într-o conferinţă de presă că nu a discutat cu fotbalistul italian despre situaţia sa: ”Nu am vorbit despre asta cu el. Dar vă spun că nu este numai cazul lui. Cine nu vrea să rămână e liber să plece. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că joacă la Dinamo şi trebuie să aibă onoare pentru a juca aici. Mie nu mi-a spus nimic, nu mă interesează astfel de lucruri” a precizat sâmbătă Duşan Uhrin. Cehul a negat existenţa unor alte oferte pentru alţi fotbalişti ai săi: ”Ăsta e un articol de presă şi nu ştiu cât de adevărat este. Nu ştiu nimic. Am auzit zvonuri, dar pe masă nu avem nicio ofertă” a mai spus Uhrin Jr.

Lăudat de Dan Petrescu pentru ceea ce a făcut în această perioadă la Dinamo, Uhrin i-a întors serviciul adversarului său din următoarea rundă a Ligii 1: ”Nu cred că am făcut minuni. El a făcut minuni cu CFR, pentru că s-a calificat în Europa League în acest sezon, un obiectiv foarte mare, şi a jucat foarte bine în Europa League. Are jucători foarte buni, nici nu ştiu unde i-a găsit, dar ar putea afişa foarte bine două echipe. Nu vreau să vorbesc despre o primă echipă şi o echipă de rezerve, pentru că toată lumea joacă la fel de bine. Şi a jucat aceste două competiţii foarte bine” a spus antrenorul ceh, care apoi l-a ”ameninţat” pe Petrescu: ”Obiectivul nostru, ţinând cont că jucăm acasă, este să luăm cele trei puncte. Dar ştim că va fi foarte dificil. Nu cred că jucătorii CFR-ului vor fi obosiţi, pentru că sunt obişnuiţi să joace meciuri puternice de trei ori pe săptămână”

Duşan Uhrin Jr a fost întrebat şi dacă se gândeşte să plece de la Dinamo din pricina problemelor financiare: ”Nu, nu am nici cea mai mică intenţie să plec de la Dinamo. Niciodată nu am spus aşa ceva. Am văzut că unii jurnalişti au susţinut aşa ceva, dar eu nu am spus-o şi nici nu o voi spune” a mai spus tehnicianul ceh.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii