Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Nistor este şi el nemulţumit că n-a jucat mai mult la naţională: ”Aţi văzut ce s-a întâmplat acolo!”












Dinamo a făcut doar 2-2 cu Academica Clinceni, într-un meci în care ilfovenii au condus cu 2-0. Dan Nistor spune că situaţia lui Dinamo devine din nou complicată. Căpitanul echipei din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre naţională şi lasă de înţeles că şi el a fost nemulţumit de faptul că n-a fost folosit mai mult.

Dinamo a avut un meci complicat la Clinceni. Jucătorii lui Dusan Uhrin au fost conduşi cu 2-0, au reuşit să egaleze, dar n-au mai putut să înscrie şi golul victoriei. Dinamo este în prezent la cinci puncte distanţă de locul de play-off şi Dan Nistor recunoate că este o situaţie destul de grea:


”Atâta timp cât porneşti meciul de la 2-0 e foaret greu. Am revenit până în pauză, după pauză am avut acele ocazii foarte mari, acea ocazie a lui Popică, ne pare rău. Asta e, trebuie să muncim mai mult şi ce să facem? Megrem mai departe. Atâta timp cât voi avea contract voi face tot ceea ce depinde de mine ca echipa să urce în clasament.

(Simţi că s-a irosit ultima şansă ca echipa să fie în play-off? Devine mai grea situaţia voastră?) Da, era foarte important să câştigăm azi, ne apropiam de echipele din fruntea clasamentului dar este în continuare greu. Acest lucru ar trebui să fie normal să avem banii la zi, dar din păcate în România nu e aşa”, a declarat Dan Nistor.

Mijlocaşul de 31 de ani lasă de înţeles că şi el a fost nemulţumit că n-a jucat mai mult la naţională, în meciurile cu Suedia şi Spania, după ce Budescu a declarat că ”a fost bătaie de joc”. Nistor a jucat doar în repriza secundă a meciului cu Spania:

”(Budescu a anunţat că se retrage de la naţională, tu eşti ok?) Sincer, nu vreau să vorbesc la ora aceasta de echipa naţională, dar aţi văzut şi dumneavoastră ce a fost acolo şi acum trebuie să mă gândesc la echipa de club”, a mai spus Nistor.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii