Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dan Nistor: ”Ne credem buni, dar nu suntem! Să lăsăm nasul jos, că aşa nu putem face nimic în viaţă!”













Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciurl disputat, duminică, pe teren propriu cu Dinamo, în etapa a XVII-a a Ligii I. Dinamoviştii sunt la patru puncte de locurile de play-off.



La finalul partidei, Dan Nistor a avut un discurs vehement la adresa colegilor, dar şi a sa: ”Atâta timp cât începi meciul de la 2-0! E greu, vorbeşti ceva în vestiar dar când ieşi pe teren faci altceva, e destul de greu. Ce şanse mai sunt să mai prindeţi play off-ul? Eu cred că foarte mici dar asta este, nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Păcat pentru aceşti suporteri minunaţi care vin la fiecare meci, ne încurajează, fac mii de kilometri pe ploaie, pe vânt, pe zăpadă. Erau multe bălţi dar şi ei au jucat pe acelaşi teren, nu? V-am spus, am început meciul de la 2-0. Noi vorbim ceva în vestiar dar când ieşim pe teren facem altceva. Ne credem foarte buni dar se pare că nu suntem. Mai avem mult de muncit şi trebuie să lăsăm nasul mai jos că aşa nu putem să facem nimic în viaţă” a mărturisit cu umor şi ironie, Dan Nistor

”Normal că suntem dezamăgiţi. Când începi meciul de la 2-0. Ok, revii, 2-2, ai acele şanse dar cu o echipă ca şi Clinceni nu e ok să începi meciul de la 2-0. Eu atâta timp cât voi fi la Dinamo o să lupt pentru că am un copil de crescut şi vreau să îi ofer ce eu n-am avut când eram mic. Dacă ei cred că aşa e bine, îi las pe ei să aleagă. Trebuie să mergem mai departe, astea sunt condiţiile în România, ce să facem. Şi ieri la conferinţa de presă v-am spus că dacă cele 6 partide le vom câştiga 80-85% vom fi în play off. Dar nu vreau să mai fac calcule începând de azi încolo” a mai spus mijliocaşul lui Dinamo.

Coechipier la echipa naţională cu Budescu, Nistor a vorbit despre anunţata retragere a lui ”Budi” din prima reprezentativă: ”Îmi pare rău pentru el, este un fotbalist extraordinar dar cred că a zis-o şi el la nervi şi din această cauză a zis aşa ceva. Dar puţin mă interesează acum ce a zis Budescu, pe mine mă  interesează ce facem noi în teren”






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii