Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius










Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius, 30 de ani, care a avut mai mereu prestații defectuoase în Ștefan cel Mare. Ultima, cu Clinceni (2-2), i-a semnat sentința.

Moș Crăciun vine cu actele de divorț între Dinamo și Linas Klimavicius. Lituanianul și-a semnat sentința în ultima rundă, 2-2 cu Academica Clinceni, unde a reapărut în formula de start doar pentru că Puljici a fost suspendat din cauza cumulului de cartonașe. Nu mai contează că e internațional al țării sale, are bagajele făcute și va pleca în pauza competițională. Stoperul a fost adus în mandatul lui Rednic la finalul lunii ianuarie, dar are mai multe meciuri, importante, pe conștiință.

S-ar putea să fie al doilea play-out la care are partea lui substanțială de contribuție. Klimavicius are conștiința încărcată la câteva partide ale "câinilor" din 2019:

- Cu FC Botoșani (1-2) a jucat foarte slab, fiind notat cu 4 în GSP; Fabbrini, pe atunci la moldoveni, a înscris golul victoriei, din fața lui, gol ce-a făcut ca Dinamo să iasă din lupta pentru play-off în sezonul precedent.
- Cu Viitorul (0-5), în prima etapă a acestei ediții, a luat 2 în Gazetă, fiind făcut KO de către adversari; a avut scuza că toată echipa a fost praf.
- Cu Craiova (0-2), în runda a doua, a "urcat" iar până la 4, dar tot debusolat a fost.
- Cu Chindia (2-3), la primul meci al lui Uhrin, a provocat un penalty ce s-a dovedit decisiv și a fost notat cu 2 în Gazetă; cehul l-a luat la ochi și l-a trecut pe bancă atunci când a apărut Puljici în peisaj.
- Cu Astra (2-3) a primit 4, a "contribuit" la victoria giurgiuvenilor, fiind îngenuncheat de Budescu.
- Cu Clinceniul (2-2) a făcut un penalty, a primit 4 în GSP.


27
de meciuri a jucat Klimavicius pentru Dinamo, marcând de două ori

3
fotbaliști au mai rămas în lotul lărgit al roș-albilor din "era Mircea Rednic", Montini, Klimavicius și N'Diaye, care doar se antrenează cu echipa

"LEMN" ȘI LA NAȚIONALĂ
Lituanianul are 7 selecții la naționala țării sale în 2019, din totalul de 24. Nici pentru ai lui nu a impresionat, cu el integralist Lituania a pierdut până și cu Luxemburg (1-2). Cu el pe gazon, ex-sovieticii au învins doar într-un amical, pe Noua Zeelandă (1-0). A mai strâns două remize, cu Azerbaidjan și cu Luxemburg, în rest eșecuri cu Ucraina și cu Serbia (două).



sursa: www.gsp.ro

Comentarii