Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță, resemnat în privința vânzării, după ce Cataramă i-a dat cu flit, azi, la negocierile finale









Discuțiile dintre Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă pentru vânzarea clubului Dinamo s-au lovit de zid astăzi. După ce a pozat în salvatorul clubului, politicianul i-a dat cu flit lui Negoiță și n-a venit personal la negocierile finale de azi, trimițându-și avocații. 


Negoiță a răspuns tuturor neclarităților pe care avocații potențialului cumpărător le-au avut. Aceștia vor transmite detaliile către Viorel Cataramă, urmând ca în zilele următoare să fie oferit un răspuns ferm. Negoiță consideră că afaceristul de la Elvila s-a folosit de acest prilej pentru a-si face campanie electorală. Finanțatorul lui Dinamo pare resemnat în acest moment că afacerea cu Cataramă nu se va face, având în vedere că politicianul nu s-a prezentat personal la discuțiile finale de azi. 

10 milioane de dolari
este suma maximă pe care candidații la prezidențiale o pot deconta, doar în cazul în care depășesc borna de 3% în primul tur

ȘTIREA INIȚIALĂ
Avocații lui Viorel Cataramă sunt în aceste momente la RIN unde discută cu Ionuț Negoiță preluarea echipei de fotbal. 

Finanțatorul lui Dinamo a fost surprins neplăcut de faptul că afaceristul Viorel Cataramă nu a venit personal așa cum era stabilit pentru a parafa înțelegerea de preluare a 51% din acțiuni. 

Conform surselor Gazetei, Cataramă este în momentul redactării acestui articol la sediul Elvila, acolo unde ține o ședință cu angajații săi. 

Gazeta a vorbit cu Viorel Cataramă la câteva ore după ce acesta a avut prima întâlnire cu Negoiță săptămâna trecută și a dezvăluit planul său în cazul în care va prelua Dinamo: 

„Sunt un om de afaceri și vreau să profit de o oportunitate. Dacă iau Dinamo, o fac pentru a lista clubul la Bursă. Eu nu voi împrumuta Dinamo, ci voi face mereu infuzii de capital în club. Am puterea să plătesc salariile lunare timp de șapte-opt luni, până se va finaliza o eventuală listare la Bursă. Vorbim de aproximativ 2,5 milioane de euro de care dispun”. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii