Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu face apel către fani: "Un leu pentru Dinamo este soluţia! Nu mai există Mecena!"













Cornel Dinu este convins că salvarea lui Dinamo poate veni doar prin iniţiativa propusă de Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo”, unde este membru fondator. Marea legendă a culorilor alb-roşii vrea să preia 92% din acţiunile grupării din Liga 1. De aceea, insistă ca dinamoviştii să-l sprijine după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că vrea să vândă pachetul majoritar pentru că nu mai poate susţine financiar echipa.  

"Fac un apel către suporterii lui Dinamo – este o şansă să vedem cum va răspunde publicul, înainte de '89, tot primăria sau judeţul ţineau echipele, dar nu apăreau pe tricouri. Sau fabricile, sau prim secretarii de partid.

Acum, acest program socios este o şansă pentru fotbalul românesc, nu mai avem Mecena, soluţia este să dovedim dacă avem simţirea gen:"Un leu pentru Ateneu!" Sper, deşi mentalitatea se schimbă greu în timp," a afirmat Cornel Dinu, într-o intervenţie la Fotbal Club.

Oamenii de afaceri Viorel Cataramă sau Claudiu Florică sunt ultimele nume vehiculate pentru achiziţionarea echipei, dar deocamdată Ionuţ Negoiţă nu a primit niciun răspuns concret. Patronul grupării din Ştefan cel Mare pare resemnat după ce tratativele nu au dus la niciun rezultat. Cornel Dinu crede că varianta lui este cea mai viabilă. 

"Nu comentez, s-au perindat diverşi care să preia Dinamo, varianta cu listarea la bursă nu este posibilă în momentul ăsta, sunt criterii imposibil de realizat pentru un club de fotbal," a explicat Cornel Dinu.

Cornel Dinu: ”Dacă oamenii vor marșa la reorganizare, este iminentă semnarea contractului!”


Chestionat să intre în detalii, ”Procurorul” a completat: ”Am ales ca model Bayern Munchen, unde 75% din acţiunile clubului sunt deţinute de aceşti socios. Negocierile sunt extrem de avansate. Dacă oamenii vor marşa la acest proiect este iminentă semnarea unui contract cu domnul Negoiţă. Pachetul pe care îl vizăm este de 92%.”

Cornel Dinu a mai precizat că acesta este cel mai bun plan pentru reconstrucția lui Dinamo și pentru găsirea unui drum care să evite problemele din trecut când echipa a fost în insolvență.

”Interesul este să ajutăm Dinamo şi am găsit această formă. Noi nu vrem decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Trebuie să venim mai mulţi, trebuie să existe mai multe forme de finanţare care să ne ducă la un buget cu care într-adevăr să intrăm în Europa. Noi suntem un ONG bine intenţionat”, a mai precizat Dinu.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii