Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a reacționat în cazul transferului lui Dan Nistor: "Dan nu pleacă de la Dinamo”











Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, susține că nu-l va lăsa pe Dan Nistor să plece de la clubul pe care-l patronează. 


Reporterii GSP.ro l-au contactat pe finanțatorul „câinilor” după apariția informațiilor care-l dădeau pe Dan Nistor transferat în Arabia Saudită. 

„Nu a fost nicio discuție despre vânzarea lui Dan Nistor și nici nu va fi. Dan nu pleacă de la Dinamo”, a fost reacția scurtă a lui Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

11 goluri
în 90 de meciuri a marcat Nistor pentru Dinamo în Liga 1, all-time

„Mă bucur foarte mult că domnul Negoiță a revenit lângă echipă. Acest lucru dă multă încredere jucătorilor. Chiar zilele trecute ne-a virat ceva bani. Mai sunt câteva întârzieri, dar ni s-a promis că vom avea banii la zi până de Crăciun”
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

4 meciuri
va mai disputa Dinamo în 2020 din sezonul regulat, dintre care trei adversare sunt pe locuri de play-off acum: Astra (a), Voluntari (d), FCSB (a), Gaz Metan (d)




sursa: www.gsp.ro

Comentarii