Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Popescu e noul favorit al antrenorului













DINAMO. Respins de mai toți antrenorii în trecut, fundașul Mihai Popescu, 26 de ani a devenit favoritul antrenorului Dusan Uhrin. 

Academica Clinceni - Dinamo se joacă duminică, de la 13:30. 


De când a venit antrenorul ceh în Ștefan cel Mare, a ieșit soarele și pe strada fundașului central de 26 de ani, el devenind titular obișnuit. Conform surselor Gazetei Sporturilor, Dusan Uhrin a fost întrebat recent dacă dorește să îl păstreze pe Mihai și în partea a doua a campionatului. Cum managementul dinamovist s-a apucat recent să facă lista jucătorilor care vor pleca în iarnă, Uhrin a fost chestionat care este situația lui Popescu, iar antrenorul a transmis clar că stoperul este unul dintre jucătorii pe care se va baza în continuare sută la sută. 


REDNIC L-A „ARUNCAT”  
Dusan îl apreciază foarte mult pe fundaș pentru că este extrem de serios în pregătire, curajos în intervenții și are o viață extrasportivă exemplară, petrecându-și tot timpul liber alături de iubita lui. Aprecierea din partea tehnicianului este o noutate pentru Mihai! Până acum, el a tremurat de fiecare dată când perioadele de transferuri s-au deschis. 


Criticat dur de Florin Bratu, el a fost pus pe coji de nucă de Mircea Rednic. „Puriul” i-a transmis clar că vrea să i se rezilieze contractul, considerând că este prea slab. Conducerea nu a reușit acest lucru, astfel că Dinamo l-a împrumutat pîn prima ligă din Scoția, la St. Mirren. 

După 17 partide jucate acolo, stoperul a revenit și a jucat din când în când până să ajungă Uhrin la echipă. Acum, Popescu are 10 meciuri consecutive ca integralist și este văzut de antrenorul său ca unul dintre cei mai importanți oameni din defensivă. 

2012
e anul în care Popescu a venit la Dinamo. A fost împrumutat de 4 ori de-a lungul timpului: la ACS Berceni, la Dunărea Călărași, la FC Voluntari și la St. Mirren

1 gol
în 11 meciuri a marcat Mihai pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1. În total, el a bifat 5 goluri în 50 de meciuri de primă divizie în tricoul "câinilor"

2.500 de euro
pe lună câștigă Popescu la Dinamo, fiind unul dintre cel mai prost plătiți dinamoviști

VICTIMA E LINAS KLIMAVICIUS 
Simpatia lui Uhrin pentru Popescu înseamnă trecerea pe linie moartă a lui Linas Klimavicius. Asta deși lituanianul de 30 de ani are un CV net superior celui pe care îl are Mihai. Linas joacă constant la echipa națională a Lituaniei, dar tehnicianului "câinilor" nu-i place stilul pe care acesta îl are. Astfel, este posibil ca în iarnă, stoperul adus de Rednic în Ștefan cel Mare să fie pus pe liber de către roș-albi.


Dinamo: 93. Piscitelli - 13. D. Ciobotariu, 2. Klimavicius, 16. M. Popescu, 33. L. Corbu - 4. I. Filip, 24. Mrzljak - 22. Sorescu, 10 Nistor, 99. R. Moldoveanu - 18. Perovic
Antrenor: Dusan Uhrin
Rezerve: 1. C. Straton, 5. Răuță, 19. D. Popa, 20 Sin, 27. R. Grigore, 43. Montini, 88. Moura
Absenți: Puljic (suspendat), Fabbrini (accidentat)





sursa: www.gsp.ro

Comentarii