Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu dă detalii despre cumpărarea lui Dinamo: "Sunt 40.000 de oameni! S-ar face un buget de 4 milioane”










Cornel Dinu, 71 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia și a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și despre vânarea clubului.

- Cornel, cu vânzarea asta a clubului ce mai e, că tu ești prins în fenomen? 
- În urmă cu vreo doi ani, un grup de suporteri dinamoviști mi-a prezentat un proiect din lumea fotbalului mondial, acela de participare a lor la bugetul echipei. Eu l-am îmbrățișat, pentru că știu cum exista fotbalul înainte de '89. Atunci ei chiar erau profesioniști și câștigau de trei ori mai mult decât șeful statului. Se primeau bani de la Apărare, de la Interne, cotizații... Fotbalul avea un mod de a exista. Poate cam ce era prin Anglia, făcut cu muncitori de pe șantiere. Ei au cerut să fie reglementată meseria de fotbalist. Apoi, la o grevă, li s-a recomandat să fie plătiți pe ce fac fotbalistic. La noi, statutul de jucător nu există nici acum! E ridicol.

- Hai, zi-mi cu vânzarea! 
- Eu văd cu greutăți mari o soluție de reviriment și financiar, și moral, prin acești socios. Pe vremuri, stadioanele erau pline pentru că nu era altă distracție. Eu sunt luptător până la capăt, atât timp cât mai respir și văd! Cred în această idee, cred în unitatea suporterilor dinamoviști, dar istoria, dezbinarea care ne macină și sădită din afară mă fac să-ți dau dreptate că o să fie grea realizarea unui astfel de proiect.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii