Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Diego Fabbrini e OUT până la anul!












Diego Fabbrini (29 de ani), cel mai bine plătit fotbalist dinamovist, a încheiat anul întrucât i-au recidivat problemele la metatarsian și nu va reveni la antrenamente mai devreme de luna ianuarie.

S-au dat și peste cap să-l ia, au reușit la a treia strigare să dea lovitura, însă efectul a fost departe de a fi cel scontat.

Diego Fabbrini a jucat foarte puțin pentru cei 16.000 de euro pe lună salariu, s-a accidentat la metatarsian, a revenit la antrenamente forțând un come-back cu CFR Cluj, doar că problemele i-au recidivat și 2019 e gata pentru el. S-a ales cu o fisură, a zis că-l doare și nu se mai poate pregăti după doar trei ședințe cu echipa. S-a întors în Italia natală, unde va urma un program de recuperare, revine în echipa „câinilor” abia din luna ianuarie 2020, când vor reîncepe antrenamentele pentru ediția de primăvară. 

Mijlocașul de 29 de ani abia a apucat să facă cunoștință cu coechipierii săi. Era foarte mulțumit că revenise la pregătiri înainte de meciul cu U Craiova (1-4), spera să fie în lot cu CFR Cluj, doar că toate planurile au picat. Fabbrini i-a dat planurile peste cap și lui Dusan Uhrin că spera să aibă o opțiune importantă în plus pe finalul lui 2019, cehul nedorind să aibă un ecart mare de recuperat pentru play-off, la începutul anului viitor. 

În acest moment, cu 6 meciuri rămase din acest an calendaristic, Dinamo este la 5 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Gaz Metan.  

4 meciuri
a strâns Fabbrini la Dinamo. Nu a mai jucat de la finele lunii septembrie

6 etape
mai au de disputat „câinii” în 2019: Clinceni (deplasare), Poli Iași (acasă), Chindia (a), Hermannstadt (d), Sepsi (a), Botoșani (d)




sursa: www.gsp.ro

Comentarii