Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce a refuzat-o Ioan Ovidiu Sabău pe Dinamo: "Era un circ atunci! Nu puteai să lucrezi”












Ioan Ovidiu Sabău (51 de ani) a declarat la GSP Live că atmosfera care era la Dinamo l-a împiedicat să accepte oferta „roș-albilor” de a deveni antrenorul lor în vară.

„N-am acceptat să vin la Dinamo, pentru că era o atmsoferă unde nu puteai să lucrezi! Din start i-am spus lui Florin Prunea nu. Era un circ atunci! Nu aveam liniște”, a afirmat Sabău, la GSP Live.

Întrebat de către realizatorul Costin Ștucan despre îmbunătățirea rezultatelor formației din „Ștefan cel Mare” cu Dusan Uhrin, tehnicianul care a ajuns în cele din urmă la Dinamo, Sabău a avut o reacție interesantă: „Uhrin nu e de aici, nu prea aude ce se spune pe la noi”.


REZULTATELE LUI UHRIN LA DINAMO
5 victorii
3 remize
3 înfrângeri
9
este locul pe care îl ocupă Dinamo acum în Liga 1, cu 21 de puncte acumulate după 16 runde

Ioan Ovidiu Sabău este una dintre cele mai mari personalități din fotbalul românesc. Cu 55 de prezențe și 8 goluri în tricoul naționalei, fostul internațional român și-a lăsat amprenta la fiecare echipă la care a fost.

Sabău a jucat pentru Dinamo în perioada 1988-1990. De-a lungul carierei de antrenor, le-a pregătit pe Universitatea Cluj, Gaz Metan, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FCM Târgu Mureș, Rapid și ASA Târgu Mureș.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii