Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dragomir a dezvăluit condiţia pe care a pus-o ca să se implice la Dinamo











Întâmplător sau nu, Viorel Cataramă a ieşit acum pentru prima dată în faţă şi a vorbit despre o afacere în care vrea să bage bani, anume clubul Dinamo. La ultima întâlnire cu Ionuţ Negoiţă, Cataramă şi-a trimis doar avocaţii, ceea ce ridică semne de întrebare.

Omul de afaceri se află în campanie electorală pentru funcţia de preşedinte al României şi mulţi îl bănuiesc de interes în acest sens şi de aceea ar fi ieşit în faţă cu declaraţii despre dorinţa sa de a investi la Dinamo.

Cataramă i-a propus lui Dumitru Dragomir să fie unul dintre conducători, dar fostul şef de la LPF ar vrea să bage şi el bani, mai ales că preţul iniţial al investiţiei este foarte mic.


Dumitru Dragomir ar băga şi el bani la Dinamo
"Este un om de afaceri potent. A fost interesat ca să cumpere, nu să-şi facă el campanie. Mi-a dat un telefon şi m-a întrebat dacă pot să-i dau o mână de ajutorul. Băi, nene, am 41 de ani ca şi conducător. Şi dacă eram schizofrenic tot învăţam ceva.

I-am zis că da, dar doar dacă aduc şi eu bani, nu săă fiu un simplu angajat. Eu ştiu, 5-10 la sută din acţiuni. Adică, dintr-un leu să dau şi eu 30 de bai sau 20 de bani, asta ca să glumesc.

Eu ştiu sigur că vrea să cumpere şi vrea să intre în bussines-ul ăsta. 7-8-10 ani se poate ocupa. Aş intra cu el pentru că-l cunosc foarte bine", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.

Ionuţ Negoiţă spune că vinde Dinamo cu 1 leu, plus obligaţia vărsării unei sume de 500.000 de euro în contul clubului pentru cheltuielile curente.

Asociaţiile "Dinamovişti pentru Dinamo", în care este implicat şi Cornel Dinu, şi "Doar Dinamo Bucureşti", unde sunt cei de la PCH, şi-au anunţat dorinţa de a cumpăra Dinamo.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii