Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Îl cheamă pe Ivan Pesic să-i rezilieze contractul!










Ivan Pesic, mijlocașul croat împrumutat de Dinamo la Șahtior Karagandi, va fi chemat la finalul acestei săptămâni pentru a i se rezilia contractul. „Câinii” nu-l mai vor la echipă din cauza salariului mare pe care îl are, 9.000 de euro pe lună. 

Dinamo a început curățenia de iarnă și primul căzut este Ivan Pesici, 27 de ani! Acesta și-a terminat împrumutul din Kazahstan, de la Șahtior Karagandi, iar în mod normal, începând cu 1 ianuarie ar trebui ca mijlocașul de bandă să se alăture din nou „haitei”, sub comanda lui Dusan Uhrin. 

Managementul dinamovist are însă alte planuri cu Ivan! Aceștia l-au anunțat pe jucător să vină săptămâna aceasta la birourile de la RIN pentru a-și rezilia contractul scadent în vara lui 2020.  

Pesici câștigă 9.000 de euro pe lună, sumă considerată foarte mare de către șefii „câinilor”, având în vedere că de aceste sume se apropie doar fotbaliști precum Nistor, Mrzljak, Puljici sau Fabbrini.  

Pesici a ajuns la Dinamo în ianuarie 2018, liber de contract de la Hajduk Split, dar a plecat împrumut în februarie 2019, clubul luând atunci decizia să nu se mai bazeze pe serviciile lui Ivan. 

Inițial, aceștia au încercat să îi rupă direct contractul, dar lovindu-se de refuzul jucătorului, s-a găsit varianta împrumutului în Kazahstan.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii