Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dusan Uhrin, discuții cu Ionuț Negoiță: "Am vorbit despre niște jucători”











Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit în stilul caracteristic despre ce a vorbit cu Ionuț Negoiță (45 de ani), finanțatorul formației din „Ștefan cel Mare”. 

Dinamo - Poli Iași se joacă vineri, 29 noiembrie, de la ora 20:30.


Dinamoviștii speră să nu intre într-o nouă criză de rezultate. Au strâns deja trei meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Eșec cu U Craiova, remize cu CFR Cluj și cu Clinceni.

„Câinii" speră să obțină mâine seară trei puncte cu Poli Iași, o contracandidată la play-off. Mai ales că există promisiuni că ar putea să-și primească și ultimul salariu restant.

 Dusan Uhrin a preluat Dinamo de la retrogradare, iar acum este la 5 puncte de top 6. „Câinii" au bifat o serie de 7 partide pe teren propriu fără eșec, de la înfrângerea cu U Craiova (0-2) pe Național Arena, când lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă și a fost transportat la spital.

Uhrin a fost ponderat în declarații înaintea confruntării cu Poli Iași. Dar așa a fost mereu de când a sosit în Ștefan cel Mare: „Am avut o perioadă slabă fiindcă n-am câștigat niciunul din ultimele trei meciuri de campionat. Urmează o partidă foarte importantă cu Iași, doar victoria ne satisface. Nu va fi ușor, însă trebuie să facem totul ca să învingem. Nu mă interesează câte puncte are Iașiul, jucăm acasă și doar cele 3 puncte contează".

Uhrin este conștient de problemele pe care Dinamo le-a avut nu doar în acest sezon, ci și în cele în care a ratat play-off-ul: „Cred că nu ne concentrăm destul de mult la începutul meciurilor și facem greșeli. Nu ne focusăm, începem foarte prost partidele!".

Uhrin a lăsat să se scurgă și o informație din interior: discută frecvent cu Ionuț Negoiță și a vorbit despre strategia de mercato din iarnă: „Am discutat cu patronul acum mai multe zile despre niște jucători, încotro se îndreaptă echipa. Asta rămâne între noi. Am mai vorbit la telefon de multe ori. Nu vreau să dezvolt acest subiect. Acum, e presiune mare pe noi toți la echipă, sper că lumea înțelege".





sursa: www.gsp.ro

Comentarii