Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Uhrin a fost un car de nervi la finalul partidei de la Clinceni: "Aşa nu putem câştiga un meci"











Antrenorul lui Dinamo a fost extrem de supărat după ce echipa sa s-a văzut condusă pe tabelă cu 2-0 după doar o jumătate de repriză jucată.

Fundaşii centrali au primit sarcini exprese de la tehnicianul roş-albilor, dar tocmai pe acestea le-au încălcat. 


"Am făcut nişte greşeli absolut stupide, mai ales că le-am spus lui Klimavicius şi lui Popescu să nu comită vreun penalty. L-au făcut. Am revenit, am avut o mulţime de ocazii să mai marcăm, dar e clar că nu putem începe aşa meciul. Pentru mine a fost un meci slab, pentru că l-am început de la 2-0. A fost, într-adevăr, apă pe teren, dar toţi au evoluat pe aceeaşi suprafaţă de joc. Am avut o mulţime de ocazii, aşa cum am mai spus, dar nu putem să începem meciul cu un handicap. Sunt supărat pe jucători pentru că aşa nu putem câştiga niciodată un meci. Puljic care este un adevărat lider ne-a lipsit astăzi, iar Klimavicius este un jucător de echipă naţională şi trebuie să stau de vorbă cu el pentru că acum este la pământ" a tunat cehul de pe banca lui Dinamo.  

Trupa din Ştefan cel Mare este în continuare pe loc de play-out, iar misunea de a prinde o poziţie între primele şase echipe ale Ligii 1 devine din ce în ce mai dificilă. Runda următoare câinii vor juca împotriva moldovenilor de la Poli Iaşi. 

"Mă îngrijorează că nu transformăm în gol ocaziile pe care le avem. Bine, urmează alt meci dar astăzi am pierdut 2 puncte. O diferenţă de 7 puncte este una mare, dar mai sunt o mulţime de meciuri. Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Nu ne va fi uşor dar trebuie să câştigăm. Nu a fost ultima şansă dar nu mai avem chiar aşa de mult timp" completează Uhrin Jr. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii