Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea, mesaj tranșant: ”Dacă nu joacă Nistor cu Suedia, naționala e un capitol închis pentru el”













România - Suedia | Dan Nistor ar trebui să fie titular la echipa națională! O spune răspicat Florin Prunea. Oficialul lui Dinamo susține că mijlocașul ”câinilor roșii” se află în cea mai bună formă a carierei lui.

”Dacă nici acum nu joacă la echipa națională, înseamnă că naționala poate fi un capitol închis pentru el. Dacă nici la forma asta nu e titular, e greu să mai spere.

Noi trebuie să atacăm și Nistor este un mijlocaș care ajută atacul. E un jucător disciplinat tactic. Din punct de vedere fizic, este foarte bine. Trebuie să jucăm cu inima și extrem de inteligent”, a spus Prunea, la Digi Sport.


Dan Nistor a adunat 10 meciuri în Liga 1, în tricoul lui Dinamo. Jucătorul cotat la un milion de euro a marcat de trei ori și a oferit nu mai puțin de 9 assist-uri.

Lotul României pentru dubla cu Suedia și Spania
Cosmin Contra a convocat inițial 25 de jucători, iar odată cu accidentarea lui Florin Andone, selecționerul a rămas doar cu 24 de fotbaliști la dispoziție.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Silviu Lung (Kayserispor)

Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese), Romario Benzar (Lecce), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Ionuț Nedelcearu (FC UFA), Iulian Cristea (FCSB), Andrei Burcă (CFR Cluj) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj), Ianis Hagi (Genk), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Tudor Băluță (Brighton), Dan Nistor (Dinamo București), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Alexandru Mitriță (New York City FC), Florinel Coman (FCSB), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Constantin Budescu (Astra Giurgiu)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Denis Alibec (Astra Giurgiu)





sursa: www.digisport.ro

Comentarii