Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii, bucuroși că meciul cu U Craiova se joacă la Severin: “Este un gazon impecabil!”





Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni făcând sport şi în aer liber





Dinamo joacă luni, de la ora 20:30, la Severin derby-ul cu Universitatea Craiova. Meciul nu s-a putut juca pe stadionul “Ion Oblemenco” după ce noul gazon nu a putut fi montat în timp util pe arena craioveană. Însă, dinamoviștii sunt mulțumiți de varianta Severin, spunând că au parte și aici de condiții foarte bune. 


Dinamoviștii, bucuroși că meciul se joacă la Severin: “Sunt condiții foarte bune”
Managerul lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit înaintea derby-ului cu U Craiova spunând că pentru ei nu era atât de important stadionul, atâta timp cât condițiile de joc sunt bune:

“Ne era indiferent unde s-a decis să se joace. Însă, ne bucurăm că la Severin am găsit un gazon impecabil, condiții foarte bune și suntem mulțumiți. Sperăm să ne păstrăm forma bună din ultimele jocuri și să câștigăm”, a dezvăluit Prunea.


 “Deian este o pierdere grea pentru noi!”
Dinamo nu se va putea baza pe Deian Sorescu în această întâlnire, el suferind o accidentare la gambă înaintea antrenamentului de duminică, ultimul înaintea plecării la Severin: “Deian este o pierdere grea pentru noi, însă sunt sigur că Dusan are variante bune cu care să îl înlocuiască.


Vom aștepta controlul medical să vedem cât de gravă este accidentarea. Ne bucură însă revenirea lui Sin care chiar dacă nu este cu echipa la Severin, a intrat în programul echipei și va fi apt în cel mai scurt timp”, a spus Prunea pentru FANATIK.


Dinamo, serie de 6 meciuri fără eșec
Dinamo are o serie foarte bună de meciuri în ultima vreme. “Câinii” sunt neînvinși de 6 meciuri în campionat și Cupa României și cu o victorie la Severin ar putea urca pe loc de play-off.

De cealaltă parte, U Craiova vine după două remize consecutive care au stricat atmosfera în vestiarul condus de Victor Pițurcă. Pentru olteni, cele trei puncte sunt foarte importante ca să nu piardă contactul cu liderul CFR Cluj.

2-0 a fost scorul în tur pentru U Craiova
23 de goluri a încasat Dinamo în primele 14 meciuri ale sezonului, doar trei echipe având o apărare mai slabă






sursa: www.fanatik.ro

Comentarii