Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






"Îl felicit!" Florin Prunea a reacţionat după ce Dan Nistor a ameninţat că pleacă de la Dinamo dacă nu-şi primeşte restanţele financiare











Florin Prunea (51 de ani), preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo, la finalul meciului pe care "câinii" l-au câştigat în Ştefan cel Mare, 1-0 împotriva lui Poli Iaşi. Oficialul roş-albilor a comentat declaraţiile făcute de Dan Nistor, care a ameninţat că pleacă de la Dinamo dacă nu-şi primesc restanţele salariale.

Prunea l-a felicit pe Nistor pentru curajul de care a dat dovadă când a spus lucrurilor pe nume în faţa presei, dar dă asigurări că fotbalistul în jurul căruia se învârte mecanisul "câinilor" nu va pleca din Ştefan cel Mare. "Îl felicit pe Nistor, aşa face un lider. Este un jucător cu personalitate, care spune ceeace gândeşte. Prefer asemenea jucători, care spun în faţă ceea ce au. Dar din discuţiile pe care le-am avut cu el, vă spun eu că nu e chiar aşa.



Nu va pleca 100% şi problemele financiare se vor rezolva. Faţă de alte cluburi, suntem într-o situaţie mult mai bună. E normal, trebuie să fie plătit. Nu numai el, toţi jucătorii au familii, viaţa de jucător este foarte scurtă. Dar el trebuie să înţelegă şi până acum a înţeles, toţi jucătorii au înţeles, că la Dinamo nu au fost probleme financiare şi îşi vor încasa banii, pentru că toate sumele sunt trecute în contract, nu ca la alte echipe, în regulamentele de ordine interioară. Nu poate să piardă niciun leu, niciun jucător de la Dinamo, indiferent dacă pleacă sau dacă rămâne la Dinamo. Ei îşi vor încasa banii.

Vine perioada de licenţiere, nu cred că un club din Liga I nu îşi va plăti jucătorii la zi, când trebuie să iei licenţa. Ştiţi foarte bine, licenţa este condiţie obligatorie de participare în Liga 1. Jucătorii trebuie să stea liniştiţi, că niciodată nu au plecat jucători de la Dinamo fără să îşi încaseze banii", a spus Florin Prunea, după meciul Dinamo - Poli Iaşi.

Despre victoria dinamoviştilor, Prunea a spus: "Sunt trei puncte importante, coroborat şi cu rezultatul de la Astra - Gaz Metan. Trei puncte meritate. Am dominat, cel puţin în a doua repriză nu am avut niciun fel de probleme".

În urma acestui succes, Dinamo a acumulat 25 de puncte şi se află pe locul şapte în clasament, la două lungimi în spatele FCSB-ului, care ocupă primul loc de play-off, 6. De partea cealaltă, Poli Iaşi a ajuns la al cincilea meci fără succes în Liga 1 şi se află pe locul nouă, cu 22 de puncte.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii