Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: ”Ştim de ce nu suntem lăsaţi în play-off”












Florin Prunea s-a declarat foarte nemulţumit de arbitrajul de care Dinamo a avut parte în eşecul cu 4-1 în faţa Craiovei şi acuză o conspiraţie împotriva clubului din Ştefan cel Mare.

Dinamo a pierdut la scor în faţa Craiovei, în deplasare, însă echipa din Ştefan cel Mare a avut un gol anulat incorect când scorul era 0-0. Florin Prunea spune că rezultatul este mincinos şi acuză arbitrajele în defavoarea lui Dinamo. Managerul general al ”câinilor” se plânge şi de o conspiraţie împotriva echipei pe care o reprezintă şi lasă de înţeles că este pornită de la rivala FCSB:


”Nu a fost un meci de 4-1, cred că meritam mai mult de la această partidă. Când greşeşti, fotbalul nu te iartă. Craiova, victorie meritată, venită şi pe o greşeală mare de arbitraj. Este a 11-a greşeală împotriva lui Dinamo în acest an, gol anulat valabil şi, la faza următoare, când în faţa ta la un metru ridici un off-side la Ciobi şi de acolo pleacă şi golul. Atât zic, să analizaţi şi dumneavoastră prestaţia lui Urzică din această seară, să vedeţi şi dumneavoastră... nu pot să spun mai multe, că amenzile sunt destul de mari. Şi eu sunt unul dintre oamenii vânaţi de către cei de acolo. Dar a fost o greşală impardonabilă. Un arbitru cu experienţa lui, îl cunosc foarte bine, aş vrea să cred că a fost numai o greşeală, dar au fost două greşeli flagrante împotriva aceleiaşi echipe.

Eu când am spus că nu suntem doriţi în play-off, eu ştiu de ce nu suntem doriţi în play-off. Acolo trebuie să fie echipe care nu au ce să caute acolo, dacă merg pe valoare şi pe echipă. Noi ne batem şi o să fim în play-off cu toate piedicile acestea. Nu suntem doriţi, că noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani, noi nu luăm jucători care nu ne trebuie şi... de-aia nu suntem doriţi (n.r. aluzii la FCSB)”, a declarat Florin Prunea.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii