Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță le pune condiții jucătorilor pentru a le plăti restanțele










Dinamo - Poli Iași // Ionuț Negoiță are de gând să le achite jucătorilor toate restanțele, dacă aceștia vor câștiga cu Poli Iași, vineri seară.

Dinamo - Poli Iași se joacă vineri, de la ora 20:30


Partida de vineri, cu Poli Iași, este vitală pentru Dinamo! Dacă nu câștigă, „câinii” pierd contactul cu locurile de play-off și ar trebui să sufere a treia umilință consecutivă în play-out. 

Conștient de acest fapt, Ionuț Negoiță le-a transmis conducătorilor dinamoviști că are de gând să îi aducă pe jucători la zi cu banii, în cazul în care aceștia vor lua trei puncte cu trupa lui Mihai Teja.

Finanțatorul dinamovist a anunțat într-un interviu acordat Gazetei că o susține din nou pe Dinamo, până în luna mai a anului viitor, cu condiția ca suporterii să demareze proiectul de tip „socios”. 

Negoiță a achitat o mare parte din restanțele jucătorilor. În acest moment, unii dintre ei mai au o lună restantă, iar alții doar 15 zile. Acum, aceștia au din nou promisiunea că vor avea bani de Sărbători, dacă iau cele trei puncte cu Iași.

16.000 de euro
pe lună este salariul lui Fabbrini, cel mai mare din lotul dinamovist



sursa: www.gsp.ro

Comentarii