Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | HANDBAL | Constantin Ştefan: ”Am gestionat excelent ultimele minute” Mesajul lui Missaoui pentru fani














Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 27-26, echipa Kadetten Schaffhausen, în etapa a şaptea a grupei D a Ligii Campionilor.

”Ştiam că o să avem un meci foarte disputat. Ne-am confruntat şi cu câteva accidentări, chiar şi la ultimul antrenament oficial dinaintea meciului, cu Savenco. Pe Bannour nu l-am avut, aruncătorul nostru principal, dar l-am avut pe Ante Kuduz într-o formă foarte bună. Am reuşit să umplem golul lăsat de Save şi cred că toţi băieţii s-au achitat de sarcini, din nou purtaţi pe braţe de un public extraordinar.

Căderea a început din sfârşitul primei reprize. Practic, am avut un ecart de patru goluri pe care nu am putut să îl gestionăm, am intrat cu un gol la pauză. Meciul a mers cap la cap. Mă bucur că în ultimele minute am gestionat bine meciul, ne-am dus la două goluri şi nu puteam să mai scăpăm victoria”, a spus Constantin Ştefan la finalul meciului.

Missaoui le-a mulţumit fanilor prezenţi în tribunele sălii Dinamo.

”Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci, ca toată echipa. A fost un meci foarte complicat şi foarte dificil, pentru că în ultimele două meciuri echipa elveţiană a crescut şi a început să joace foarte bine.

Mersi frumos fanilor lui Dinamo. Le spun Bravo!”

În primele şase etape, dinamviştii au înregistrat următoarele rezultate: scor 28-28 cu Kadetten, 28-25 cu IFK Kristianstad, 35-28 cu GOG, 30-20 cu Chekhovskie Medvedi, 26-26 şi 29-20 cu Wisla Plock.

În etapa a opta, Dinamo va întâlni echipa IFK Kristianstad, în 13 noiembrie, în deplasare.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii