Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea e stupefiat de delegarea lui Chivulete: "Nu putem uita ce ne-a făcut la Cluj”









Partida de duminică, dintre Clinceni și Dinamo, va fi condusă de „centralul” Andrei Chivulete, iar hotărârea CCA a aprins spiritele în Ștefan cel Mare. 

Președintele "câinilor", Florin Prunea, a avertizat pentru GSP.ro că "și-a asumat o mare responsabilitate cine l-a delegat pe Andrei Chivulete la meciul nostru cu Clinceni. Nici noi, nici suporterii nu putem uita ce s-a întâmplat cu acest arbitru la partida cu CFR Cluj de la începutul actualului sezon, când ne-a refuzat un penalty clar și apoi a inventat o lovitură de pedeapsă pentru gazde, care ne-au învins cu 1-0 exact din acea fază. 

E o decizie total nefericită luată acum, mai ales că am solicitat oficial la vremea respectivă să nu mai fim arbitrați niciodată de Chivulete. Nu s-a ținut însă cont de cererea noastră. Dacă se va întâmpla ceva, iar Chivulete va încerca să se răzbune pe Dinamo, atunci va trebui să răspundă cine l-a delegat. Sperăm însă să nu mai trăim ce-am văzut la Cluj".




sursa: www.gsp.ro

Comentarii