Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Încă un antrenor din Liga 1 îl elogiază pe Dan Nistor: "Ne-am fi dorit cu toţii să-l vedem jucând la naţională"










Dan Nistor şi Dinamo vor fi adversarii Academicii Clinceni în confruntarea din etapa a 17-a din Liga 1, iar decarul roş-albilor este considerat principalul pericol de către antrenorul ilfovenilor. Mai mult, Ilie Poenaru e de părere că Nistor ar fi trebuit să joace în dubla României cu Suedia şi Spania.

Cu trei goluri şi opt pase decisive reuşite în acest sezon de Liga 1, Dan Nistor a prin lotul pentru ultima acţiune a anului pe care a avut-o echipa naţională. Cu toate acestea, mijlocaşul dinamovist nu a evoluat decât 17 minute în înfrângere din Spania, scor 0-5.


Acest lucru l-a surprins pe antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, cel care va trebui să găsească antidot împotriva lui Nistor. Dinamo şi Clinceni sunt adversare în această duminică, de la ora 13:30, într-un meci transmis la Telekom Sport.

"Este un jucător decisiv, unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi ai campionatului nostru, nu întâmplător ajunge şi la naţională şi poate ne-am fi dorit cu toţii să-l vedem jucând. 

Este jucătorul cheie de la Dinamo, de la el pleacă toate acţiunile", a declarat antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii