Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nicolae Badea in maxim o luna o ia pe Dinamo!










Ionut Negoita a anuntat in aceasta saptamana, intr-o conferinta de presa, ca cedeaza pachetul majoritar de actiuni al lui Dinamo contra sumei de 1 leu. Exista, insa, niste conditii, iar acestea tin de achitarea datoriei de 1.800.000 euro de catre viitorul patron.

Ionut Negoita anunta ca e pregatit sa avanseze cu cedarea pachetului majoritar de actiuni al lui Dinamo. El a organizat o conferinta de presa in acesta saptamana, in care anuntat ca vinde clubul pe 1 leu. Conditia este ca viitorul investitor sa pompeze imediat suma de 500.000 euro si sa achite in cele din urma datoria totala de 1.800.000 euro.

Negoita s-a intalnit in acesta saptamana si cu Viorel Catarama, candidat la presedintia Romaniei. Catarama si-a manifestat interesul pentru preluarea lui Dinamo.

SURSE: "Nicu Badea o ia pe Dinamo in circa o luna"
Sursele www.sport.ro indica faptul ca in acest moment nu Catarama e in pole position pentru preluarea pachetului de actiuni de la Ionut Negoita, insa un alt om de afaceri.


Omul care poarta discutii pe mai multe paliere pentru preluarea lui Dinamo este nimeni altul decat Nicolae Badea (71 de ani), fost actionar al clubului din Stefan cel Mare.

Potrivit surselor Sport.ro, Badea discuta cu mai multi oameni de afaceri implicarea la Dinamo, dar si cu Ionut Negoita. De asemenea, el se afla in contact cu autoritatile locale, avand in vedere reconstruirea stadionului Dinamo, al carui concesionar este.

Badea are pus la punct un plan pentru preluarea lui Dinamo, reconstruirea arenei din Stefan cel Mare cu bani de la stat, dar si construirea unor facilitati, cum ar fi o parcare cu mai multe etaje.

Ce spunea Nicolae Badea in urma cu 3 zile
Nicolae Badea a acordat un interviu publicatiei Fanatik in urma cu 3 zile. El a spus, mai in gluma, mai in serios, ca vrea sa-l atraga si pe George Copos in proiect. Badea s-a aratat suparat pe faptul ca fanii lui Dinamo l-au injurat in precedentul "mandat".

"De ce ma mai intrebati pe mine de soarta lui Dinamo? Dumneavoastra nu stiati ca sunt comunist, expirat, nepriceput, si ca nu am viziune? Intrebati-i, mai bine, pe cei care au vizune! Si acum mai vad pe zidurile din Floreasca suavul indemn: 'Pleaca, Badea! Comunistule, pleaca!' . Ei, uite ca am plecat! Asa ca mai bine sunati specialistii! Eu mai mult de 4 campionate, 6 Cupe, o Supercupa si o calificare in primavara europeana, nu am putut! Am primit foarte multe telefoane pe tema asta, dar un lucru va pot spune cu certitudine: de unul singur nu vreau sa revin la Dinamo! M-am tot gandit de ieri, de la faimoasa conferinta de la coafor (n.red. proprietarul in acte al lui Dinamo este patronul coaforului de la Rin), sa-i propun lui George Copos sa mi se alature si sa venim impreuna la Dinamo. Dupa cum stiti, George e cel mai mare dinamovist in viata, chiar daca nu o recunoaste. Plus ca el are si experienta cu leul asta… daca mai tineti minte, si George a anuntat la un moment dat ca vinde Rapidul pe un leu. Deci, e un cadru familiar pentru acest dinamovist bine camuflat.

Ce mai e serios in ziua de azi in fotbalul nostru? Ar fi frumos sa vorbesc cu George Copos si sa facem o mutare, cum va place voua ziaristilor sa spuneti, de senzatie in fotbalul romanesc. Dar, cu o singura conditie: eu sa platesc leul, iar George, restul! Din ce stiu eu, ii merg bine afacerile… Sunt convins ca George, daca as reuşi sa-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Lasand la o parte istoria lui Mircea, ei sunt foarte buni prieteni. In plus, milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut si a ajuns la marea performanta. Vedem ce va fi, poate reusesc imposibilul", a declarat Nicolae Badea pentru Fanatik.




sursa foto: www.digisport.ro
sursa: www.sport.ro

Comentarii