Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzvan Luțac dezvăluie 3 momente uitate










Să schimbăm, pentru o zi, negativismul din nepotism. Și să-l tăvălim prin povești de când nu ne erau născuți nici măcar părinții, înșirate de bunicul care azi face 90 de ani. 

Mi le-a repovestit acum câteva zile, întins în fotoliul din care admiră peluzele pline din campionatele străine.

"Mă uit numai de drag când văd atâția oameni!".

1) - Tataie, cum prindeați locuri pe stadionul "23 August" când era plin?
- Cum, ajungeam cu 3-4 ore înainte de meci! Plecam de dimineață din Drumul Taberei, luam troleul 89 de la Armata Poporului, din Militari, până la capăt și ne ocupam scaunele.

- Troleul...
- Troleul plin! Mergeau și spectatorii, și fotbaliștii. La un moment dat, eram cu mamaia-ta și i-a întins cineva mâna din troleul înțesat. Era Costică Toma, portarul de la CCA - Steaua. I-am urat să joace bine.

- Și?
- A fost rezervă, l-au băgat tot pe Voinescu!

2) - Erai la Sibiu când Universitatea Cluj se refugiase acolo.
- Da, aveam 14-15 ani și mergeam la gardul căminului de liceu unde stăteau ca să îi vedem. Nu autografe, poze nici atât. Doar să îi vedem.

- Cine era vedeta?
- Sever Coracu. Era născut dincolo, în Banatul Sârbesc. La un meci am întârziat, eram în parc, la Arini, și s-a auzit o bucurie mare din singura tribună. Dăduse gol Coracu. E cel mai frumos gol pe care nu l-am văzut niciodată.

3) - ...
- Hai să îți mai spun una. Pe asta n-o știai sigur.

- Doar dacă nu mi-ai mai zis-o!
- Știai că Steaua, imediat după fondare, a jucat în Ștefan cel Mare?

- Ei, na!
- Da. Era un teren viran între Piața Victoriei și "Perla", chiar înainte de unde are stadion acum Dinamo. Îi zicea Bonaparte, chiar în spatele depoului. Acolo s-au antrenat în primii ani. Când aud de multe ori echipa din Ștefan cel Mare, mă mai amuz. Dacă nu mă crezi, întreabă-i pe cei de vârsta mea.

Mai greu, tataie! La mulți ani!



sursa: www.gsp.ro

Comentarii