Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor, pesimist după egalul de la Clinceni. ”E greu să ajungem în play-off. Am pornit de la 0-2”











Dan Nistor, căpitanul roș-albilor, părea total descumpănit după remiza de la Clinceni. Deși nu a spus nimic public, era clar că jucătorul era dezamăgit de colegii săi care nu au marcat din poziții ideale, cum a fost Daniel Popa, cel pe care l-a servit cu o pasă de geniu. Roș-albii au marcat și un gol superb prin Deian Sorescu.


Nistor este conștient că pentru echipa sa scad cu fiecare etapă șansele de a se califica în play-off.

La flash-interviul de după meci, Nistor i-a dat dreptate lui Uhrin jr legat de startul slab de meci pe care l-au avut ”câinii”. ”Atât timp cât pornești de la 0-2 e foarte greu. Apoi, după pauză, am avut acele ocazii mari, cum a fost și cea a lui Popică (n.r. - Daniel Popa).

Asta este, trebuie să muncim mai mult, nu avem ce face”, a spus mijlocașul.

Dan Nistor: ”Așteptăm și noi banii, dar în România nu este așa!”
Chestionat dacă este dezamăgit de faptul că pasele sale foarte bune nu sunt fructificate de colegi, Nistor a replicat: ”Eu sunt plătit pentru a face acest lucru și voi face mereu tot ce depinde de mine pentru a câștiga echipa. În rest, nu mai depinde de mine.

Cel mai important era să câștigăm azi pentru a ne apropia de locurile fruntașe, dar nu am făcut-o. E în continuare greu să ajungem în play-off”.

Într-un final, Dan Nistor s-a declanșat dezamăgit și de faptul că la Dinamo sunt probleme financiare importante. ”Așteptăm și noi să avem banii la zi, dar în România nu este așa”, a mai spus Nistor, la Digi Sport. 





sursa: www.digisport.ro

Comentarii