Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dan Nistor îi linişteşte pe fanii dinamovişti: "Astea cu falimentul sunt doar poveşti de adormit copiii"







Dinamo este la cinci puncte în spatele ocupantei locului şase în Liga I, Gaz Metan Mediaş, iar acum echipa lui Dusan Uhrin se pregăteşte pentru meciul de la Academica Clinceni. Partida va fi duminică, de la ora 13:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Situaţia începe să devină din ce în ce mai bună, chiar acum, ieri sau alaltăieri, ne-au intrat ceva bănuţi, s-au mai reglat un pic conturile, mai sunt ceva probleme, dar cu siguranţă avem promisiuni că se vor rezolva. Important e să câştigăm mâine şi suporterii să fie alături de noi ca să ne ajute să câştigăm.


Astea sunt poveşti de adormit copiii cu falimentul şi cu mai ştiu eu ce. Am văzut prin presă că sunt datorii de 8-10 milioane, total eronat ce se scrie, ce se spune, dar asta este România şi e păcat că se întâmplă asemenea lucruri. Ieri ni s-a spus de la un domn din club, nu pot să vă dau numele, că până în iarnă Dinamo va avea banii la zi.

Am văzut că suporterii au strâns foarte mulţi bani, chiar nu mă aşteptam să strângă aşa de mulţi bani. Cu siguranţă dacă vor veni din ce în ce mai mulţi, i-am văzut şi pe cei din Afganistan că au postat un mesaj foarte frumos, ne bucurăm că sunt alături de noi şi cu siguranţă mâine cred că vom avea un stadion plin.

Alaltăieri ne-a intrat jumătate din cele două salarii şi mai avem un salariu jumătate plus bonusurile, plus chirii, dar v-am zis că până la Crăciun ne-au spus că vom fi la zi şi nu va fi niciun fel de problemă. E foarte bine, mai ales că vin şi sărbătorile, vine Moş Nicolae, vine Moş Crăciun. Mai e un pic până la iarnă şi trebuie să strângem acolo şi să vină Moş Crăciun pe la noi, ca să nu mai poată să ducă maşina" , a declarat Dan Nistor.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii