Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo vrea să-i ofere lui Dusan Uhrin un nou contract, fără clauze de reziliere












Dinamo e mulțumită de Dusan Uhrin și are de gând să îi prelungească pentru încă un an înțelegerea scadentă în vară, fără clauză de reziliere.

„Câinii” au călcat strâmb etapa trecută și au făcut doar egal cu Clinceni, 2-2. Chiar și așa, conducerea dinamovistă este foarte mulțumită de realizările de până acum ale lui Dusan Uhrin și are de gând să îi prelungească antrenorului ceh contractul. 

În momentul în care acesta a venit în Ștefan cel Mare, în etapa a șasea, șefii „câinilor" erau circumspecți, așa că i-au oferit lui Dusan un contract valabil până în vară și cu o clauză de reziliere de doar 15.000 de euro.  

Cu alte cuvinte, acesta poate pleca oricând în schimbul unei sume similiare cu salariul pe o lună al lui Dan Nistor. Acum, Ionuț Negoiță vrea să îi ofere lui Uhrin un contract valabil și pentru stagiunea viitoare, dar fără clauză de reziliere.  

Dar de ce au pus o clauză atât de mică? Legea obligă să fie trecute clauze în oglindă. Astfel, în cazul în care „câinii" nu ar fi fost mulțumiți de Uhrin, ar fi putut să scape de el cu doar 15.000 de euro, dar acest lucru i-a expus și riscului de a rămâne fără antrenor. Rămâne de văzut dacă cehul va accepta să semneze o nouă înțelegere sau va intra în discuții cu alte cluburi care ar putea să îl oferteze.

10.000 de euro
pe lună câștigă Uhrin la Dinamo

E DORIT LA CLUJ! 
Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR în această iarnă, având mai multe oferte din străinătate, lucru confirmat și de impresarul său. Gazeta a scris recent despre faptul că în cazul plecării "Bursucului", în Gruia ar putea ajunge Dusan Uhrin. 

Conducătorii clujenii au fost impresionați de rapiditatea cu care antrenorul ceh a schimbat fața "câinilor" și i-a readus în lupta pentru un loc de play-off, deși la un moment dat erau pe ultimul loc al Ligii 1.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii