Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu aruncă bomba: „Mai sunt 3 persoane care vor clubul Dinamo”












Cornel Dinu, membru fondator în Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, a vorbit la GSP Live despre eventualitatea cumpărării clubului Dinamo, după ce ieri a lansat proiectul socios ADPD.

„Mai sunt vreo 3 variante de care am auzit că vor clubul. Am stat de vorbă cu oameni care mi-au spus cine mai vrea Dinamo. Nu vă spun niciunul dintre cele 3 nume”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

„LĂSAȚI VARIANTA CU BURSA”
„Mister” a vorbit și despre ideea lui Viorel Cataramă de a cumpăra 51% din acțiuni la clubul Dinamo, iar apoi să le listeze la bursă.

„Domnul Cataramă spune despre listarea clubului la bursă. Cine ia acum Dinamo trebuie să bage 3 milioane până la 1 iunie. La condițiile care sunt, un club poate intra la bursă abia peste vreo 20 de ani. Dacă vreți, vă trimit eu condițiile pentru a lista la bursă. Varianta cu bursa lăsați-o, vă rog frumos. 

E păcat de neamul ăsta, care e muncitor. Doar prin socios mai putem salva fotbalul românesc. Suflarea de suporteri din România nu are capacitatea intelectuală de atașament pentru a susține printr-o sumă minoră un act social. 

Tot ce s-a făcut în omenire s-a făcut prin dictat, nu prin democrație. Mă refer la dictatul elevat care a făcut civilizația umană peste tot. Am văzut că până aseară au fost 59 de membri cotizanți, dar nu vreau să comentez mai mult”, a adăugat Dinu.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii