Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă vorbea de 1,8 milioane de euro datorii la Dinamo. Suma este însă mult, mult mai mare













Dinamo se află pe un teren extrem de periculos. Ionuţ Negoiţă nu mai bagă niciun leu la echipă, alte surse de bani în acest moment nu există, iar posibilii investitori fug după câteva discuţii cu patronului Dinamo. Aşa s-a întâmplat cu Claudiu Florică şi la fel arată negocierile cu Viorel Cataramă. Iar Dinamo chiar riscă falimentul!


Din câte se pare, Negoiţă refuză să-şi asume eventualele plăţi nedetectate în acest moment la audit, iar datoriile reale ale echipei sunt între 7 şi 8 milioane de euro!

La conferinţa de presă din 29 octombrie în care a anunţat, din nou, vânzarea clubului Dinamo, Negoiţă a spus că solicită suma modică de un leu pentru 51 la sută dintre acţiuni şi vărsarea a 500.000 de euro în contul clubului pentru cheltuieli curente. În treacăt a spus şi că ar mai exista datorii de maximum două milioane de euro. Doar că ele sunt mult mai mari.

Dinamoviştii trag de Cristian Borcea
După ce negocierile cu Viorel Cataramă pentru cumpărarea lui Dinamo au eșuat sau în cel mai bun caz sunt în impas, nu a mai existat niciun potențial cumpărător.


Conform informaţiilor Digi Sport, "câinii" urmează să se întâlnească şi cu Cristi Borcea în speranţa că-l pot convinge să preia clubul.


Eliberat din închisoare în urmă cu o săptămână, fostul acționar nu pare foarte tentat să revină la Dinamo, din mai multe motive. Sau cel puţin asta lasă să se înţeleagă. Primul este legat de problema stadionului, iar al doilea și, poate cel mai important, datoria foarte mare pe care ar trebui să-şi asume să o plătească în următorii ani.

Cornel Dinu anunţă că Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo vrea să preia 92 la sută din club
Una dintre variante pentru cumpărarea pachetului majoritar al lui Dinamo este Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, în care este implicat şi Cornel Dinu, fosta glorie a "câinilor roşii" şi a fotbalului românesc.

”Dacă vom reuşi să luăm pachetul majoritar de acţiuni, şi am avut foarte multe discuţii cu companii foarte mari în ultimii doi ani, putem să cedăm o parte din acţiuni unor societăţi care au interesul să îşi promoveze afacerea, dar şi să câştige oarece bani”, a spus Cornel Dinu, în cadrul unei conferințe de presă.

Chestionat să intre în detalii, ”Procurorul” a completat: ”Am ales ca model Bayern Munchen, unde 75% din acţiunile clubului sunt deţinute de aceşti socios. Negocierile sunt extrem de avansate. Dacă oamenii vor marşa la acest proiect este iminentă semnarea unui contract cu domnul Negoiţă. Pachetul pe care îl vizăm este de 92%.”




sursa: www.digisport.ro

Comentarii