Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reprezentanţii PCH îl acuză pe Nicolae Badea că a încercat să-i împiedice să cumpere acţiuni la Dinamo









Situaţia de la Dinamo continuă să fie confuză. Apar informaţii că Viorel Cataramă va prelua echipa, după care Dumitru Dragomir vine şi spune că e convins că "Ionuţ Negoiţă joacă la cacealma". A fost veficulat şi numele lui Nicolae Badea, dar acesta a negat că şi-ar dori să revină la Dinamo.

Acum cei din PCH îl acuză pe Nicolae Badea că face tot posibilul ca suporterii să nu poată cumpăra acţiuni, ba chiar ar fi încercat să-i împiedice, în instanţă, să facă acest lucru. PCH susţine că Badea a pierdut însă procesul şi anunţă că s-au strâns 240.000 de lei din cotizaţii pentru achiziţionarea acţiunilor.

DDB, "Doar Dinamo Bucureşti", nu are legătura cu "Dinamovişti pentru Dinamo", fondată de actorul Răzvan Oprea, iar Cornel Dinu este membru marcant al acestei acţiuni.


Comunicatul PCH legată de situaţia cumpărării de acţiuni la Dinamo
„Ce facem cu banii din programul DDB şi cine a încercat să ne împiedice

Din dorința de a fi transparenți cu toată lumea, vă prezentăm adevărul cu privire la pașii pe care îi facem în cadrul proiectului DDB.

Cea mai importantă decizie a bordului DDB a fost cumpărarea de acțiuni la FC Dinamo.
S-au plătit 25.000 lei pentru un număr de acțiuni, exact dublul acțiunilor pe care la deține Cornel Dinu la Dinamo.

Atunci am avut o mare surpriză: Nicolae Badea (și el acționar minoritar) a contestat vânzarea acțiunilor către noi și a blocat în instanță concretizarea inițiativei noastre.

Din fericire Badea a pierdut procesul și acum urmează ca acele acțiuni să fie trecute în dreptul nostru, adică al Asociației Peluza Câtalin Hîldan.

Actele au fost deja semnate la notariat.

Între timp, prin cotizațiile voastre s-a strâns o sumă importantă. La ora asta ne apropiem de 240.000 de lei.

Bani vor fi folosiți pentru a achiziționa alte acțiuni, pe baza înțelegerii cu Ionuț Negoiță.
Prin acțiunile cumpărate suporterii au un reprezentant în Consiliul de Administrație al Clubului, în persoana lui Cristi Hîldan, președintele DDB.

De la conferința de presă în care Negoiță a anunțat vânzarea lui Dinamo, suntem singurii care am făcut ceva concret.
În ultimele zile, peste 200 de dinamoviști au răspuns apelului nostru.

Trebuie să continuăm înscrierile în https://www.programddb.ro

Avem nevoie de fiecare dintre voi!

Este vorba despre 48 euro pe an, sau 4 (patru} euro pe lună. Prețul unui pachet de țigări. Știm că nu toți sunteți fumători, dar de cate ori dăm acești 19 lei pe lucruri nefolositoare…

Intră acum pe acest link și înscrie-te în proiectul suporterilor!
Apoi postează la comentarii un screenshot cu înscrierea.

https://www.programddb.ro

PS: Este oarecum ciudat să vedem numele lui Badea printre cei interesați să se implice la Dinamo… Ne este greu să uităm că este unul și același cu cel care a blocat construirea noului stadion. De fiecare dată „vizionarul incontestabil” l-a trimis la înaintare pe locotenentul din imagine.

Mai mult, de când am lansat acest proiect, locotenentul lui Badea nu a făcut altceva decât să ne denigreze, profitând de relațiile sale din presă și să încerce să-i rupă pe suporteri în două pentru a le slabi puterea.

DIVIZAREA SUPORTERILOR NU POATE DUCE LA NIMIC BUN!

(că tot ne întreabă lumea care e diferența între Proiectul DDB al Peluzei Cătălin Hîldan și proiectul adpd al lui Cornel Dinu și Răzvan Oprea)

Ne tot întrebam și noi… Oare cum vrea Nicolae Badea să salveze acum Dinamo, când el însuși este unul dintre groparii echipei?”, se scrie în comunicatul celor de la PCH.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii