Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cornel Dinu i-a chemat pe Lucescu şi Ţiriac să investească la Dinamo: ”Mircea mi-a zis că e alături de noi!”









Cornel Dinu vrea, alături de Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, să treacă clubul din Ştefan cel Mare pe sistemul socios, în care suporterii să cotizeze şi să susţină echipa. Fostul selecţioner a dezvăluit că a avut discuţii şi doi dinamovişti celebri, Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac.

Dinamo se află într-o situaţie financiară dificilă şi Ionuţ Negoiţă caută în continuare un cumpărător pentru club. O variantă ar putea veni de la Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, în care este implicat şi Cornel Dinu. Aceştia vor să aducă sistemul sociso la Dinamo, care funcţionează deja de mulţi ani la unele cluburi din Occident. Pe scurt, suporterii înscrişi în acest proiect ar urma să susţină financiar echipa prin contribuţiile pe care trebuie să le achite la anumite intervalte de timp. Cornel Dinu spune că Mircea Lucescu şi-a declarat susţinerea pentru proiect:

”Suntem vreo 7-8 care am venit aici şi care nu vrem decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Chiar acum o oră, înainte să vin aici, am vorbit cu prietenul meu Mircea Lucescu şi mi-a spus: ”Cornele, sunt alături de voi, daţi-i drumul la treabă!” Este oricând binevenit alături de Dinamo prin competenţa lui fotbalistică incontestabilă.

Contez şi rog, cum mă rog în fiecare seară la Dumnezeu de mic, dar accept şi rugăciunea celorlalţi care mai sunt gâdilaţi de codiţele lui Satana, cum mai se întâmplă prin Pipera, dar e tot credincios de-al nostru şi trebuie să-l respctăm, mă rog ca să se înţeleagă că primul pas trebuie făcut de suporteri, să devină, printr-o cotizaţie minimă, alături de echipă”, a declarat Cornel Dinu.

Fostul mare fundaş al lui Dinamo spune că a încercat să-l aducă şi pe Ion Ţiriac alături de acest proiect, însă a refuzat: ”Nea Ion mi-a spus: ”domnule Ministru, acum nu mă interesează! Te îmbrăţişez!”.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii